TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Executive Assistant till Swedbank i Stockholm!

Ta nästa steg i din karriär och bli en viktig del av Swedbanks team som senior Executive Assistant i Stockholm!

Har du goda organisatoriska och strukturella färdigheter och drivs av att skapa effektivitet? Tycker du om att ta egna initiativ och trivs med att arbeta i en snabbrörlig miljö som präglas av ett samarbetsinriktat teamarbete?
Swedbank söker en erfaren Executive Assistent med start i början på augusti.

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

I rollen som Executive Assistant på Swedbank får du arbeta i en miljö där eget driv är mycket uppskattat. Du får stödja personer med stor kunskap och arbeta i en snabbrörlig miljö som präglas av samarbete och laganda.

Hos oss på TNG är du alltid en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Detta är ett konsultuppdrag med start den 1/8 som pågår i sex månader, med möjlighet till förlängning eller överrekrytering. Arbetet sker mestadels på kontoret på Malmskillnadsgatan 23 i Stockholm och arbetstider är vanliga kontorstider.

Våra förväntningar

Vi söker en erfaren Executive Assistant med gedigen erfarenhet av att arbeta på hög nivå. Du bör vara välorganiserad, självgående och ha förmågan att hantera flera uppgifter samtidigt. I rollen som Executive Assistant kommer du att vara en nyckelperson i att underlätta och effektivisera arbetsflödet för Head of GPA BIO och ledningsgruppen.

För att vara framgångsrik i rollen förväntas du vara flytande i både svenska och engelska i skrift och tal. Du bör ha erfarenhet av att hantera kalendrar och e-post för högre befattningar samt ha förmågan att organisera och koordinera interna evenemang och möten. Det är viktigt att du har en stor kompetens inom intern kommunikation och en serviceinriktad inställning.

Dessutom bör du ha god administrativ skicklighet, inklusive förmågan att hantera tillgångsrättigheter och tidrapportering. En utmärkt förmåga att prioritera och hantera uppgifter med deadline är också viktigt i denna roll.

Alla lediga jobb