TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Executive assistent till Elektroskandia, Stockholm

Vill du bli VD-assistent till vår framgångsrika kund Elektroskandia i Sollentuna, på ett föräldrarvikariat i 12 månader.

Vill du arbeta i en självständig administrativ roll som erbjuder ett omväxlande och intressant arbete? Är du en person som trivs med att effektivisera och organisera? Vår kund Elektroskandia i Stockholm söker nu en professionell VD-assistent / Executive Assistent för ett konsultuppdrag på 12 månader med önskad start 1/3.
Möjlighet till hybridarbete finns enligt överenskommelse.

Här får du möjligheten med att jobba inom en global koncern som satsar på hållbara och långsiktiga lösningar för bidra till en bättre värld. Du kommer få ett stort kontaktnät i koncernen som spänner över hela världen. Det är en spännande roll där det även kommer finnas möjligheter till att arbeta med vissa HR-initiativ. Låter detta intressant?

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Detta är ett konsultuppdrag som omfattar 12 månader med önskad start 1/3.

Som konsult hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

Trivas på jobbet! Våra konsulter 2019 gav oss ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på 55 i samband med årets medarbetarundersökning. En siffra som motsvarar "världsklass".
Personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef – allt för att du ska få utvecklade uppdrag där din kompetens och person kommer till sin rätt.
Knipa en plats i vårt nätverk med andra TNG-konsulter

Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef
Friskvård
Friskvård
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

Dina arbetsuppgifter

Som Executive Assistent kommer dina arbetsuppgifter b.la vara;

Värt att veta

Här beskriver nuvarande VD-assistent rollen.

"Det roliga med min roll är att få skapa ordning och att ingen dag är den andra lik. Det finns en stor frihet att styra över sina egna arbetsdagar. och arbetsuppgifter. På Elektroskandia finns det en öppenhet för att testa saker och jag har stora möjligheter att påverka i min roll."

Elektroskandia är ett stort företag och för rätt person finns fina möjligheter till karriärsutveckling efter avslutat uppdrag. Du välkomnas till fina lokaler i Sollentuna, ett stenkast från Sollentuna pendelstation med möjlighet till hybridarbete.

 

 

 

Våra förväntningar

För att lyckas i den här rollen tror vi att du är serviceinriktad och har goda kommunikationsförmåga. Du förstår snabbt vad som krävs för att uppnå resultat och har lätt för att ta egna initiativ. Du är en problemlösare och har en förmåga att hålla ordning på arbetet under stundtals hög belastning. Dina administrativa färdigheter är mycket goda och du är van vid att kommunicera med både externa och interna parter. Vi tror att du har goda kunskaper inom ekonomi/administration och har tidigare erfarenhet från liknande roller.

Du har även:

Alla lediga jobb