TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

External Event Planner sökes till AstraZeneca

Är du redo för ett spännande uppdrag? Sök rollen som External Event Planner hos AstraZeneca i Stockholm!

Vill du vara med och bidra till en arbetsmiljö som stärker våra medarbetare och främjar en vinnande inställning? Har du ambitionen att påverka en plats med en växande BioPharmaceuticals-pipeline? Vi letar nu efter dig som är intresserad av att bli vår nya External Event Planner. Denna spännande roll är hos AstraZeneca och kommer att vara baserad i Stockholm.

Ditt anställningserbjudande

Detta är ett konsultuppdrag som inleds i mars och förväntas pågå fram till slutet av september. Du kommer att vara anställd av TNG under uppdragsperioden.

På AstraZeneca är vi stolta över att ha en unik arbetsplatskultur som inspirerar till innovation och samarbete. Viktigt hos oss är att våra medarbetare ska känna sig uppskattade, motiverade och belönas för sina idéer och kreativitet!

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Livspussel
Livspussel
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Detta är en spännande möjlighet där du kommer att stödja BU-team (främst försäljning och medicin), i utförandet av lokala möten, aktiviteter och evenemang. Om du är snabb att agera, självsäker att ta ansvar, positiv inför att utveckla nya färdigheter, gillar tvärfunktionellt samarbete och är nyfiken på ett företag som verkligen är dedikerat till sitt syfte och patienter, då är du rätt person!

Våra förväntningar

Alla lediga jobb