TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Extrajobb / deltid inom kundtjänst till bank

Vi söker dig som vill jobba extra och gillar att ge kunder bra service inom kundtjänst på en välkänd bank i centrala Stockholm.

Trivs du i en roll där man har stort fokus på kundens behov? Vill du jobba med service på en välkänd bank i centrala Stockholm? Perfekt! Nu söker vi dig som under en längre period vill jobba deltid / extra för att kombinera detta deltidsjobb inom kundservice med studier eller annan sysselsättning.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I denna kundtjänstroll får du jobba hos en seriös aktör inom utgivning av betal- och kreditkortsprodukter där du får utvecklas inom kundservice mot bank och finans. Du ingår i ett glatt team, men arbetar självständigt enligt uppsatta mål. Detta är en möjlighet att få in foten hos en storbank och knyta nya kontakter i branschen. Du kommer att få en gedigen introduktion i början av din anställning där verksamheten presenteras och arbetsuppgifterna introduceras.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta uppdrag är på deltid / extra mellan 11:00-14:00 och du kommer att arbeta cirka två-tre pass i veckan. Uppdraget förväntas starta den 17 september med en obligatorisk 2 veckors introduktionsutbildning och går sedan över till tiderna ovan. Stockholmskontoret ligger i fräscha lokaler i Stockholm mitt i city precis vid Centralen.

VEM ÄR DU?

För att trivas i rollen har du ett genuint intresse för att ge god service och arbetar för att överträffa kundens förväntningar. Du har en förmåga att hantera stundvis stressiga arbetstoppar på ett strukturerat och lugnt sätt. Du har minst gymnasiekompetens samt minst ett till två års erfarenhet av servicerelaterade arbetsuppgifter. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav då kunderna både är svensk- och engelskspråkiga.

Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan!

Alla lediga jobb