TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Extrajobb: Digital säljkoordinator till TNG Örebro

Som digital säljkoordinator hos oss på TNG i Örebro får du ett schysst extrajobb inom digital marknadsföring och försäljning.

Inga fler kalla samtal som säljare! Istället erbjuder vi dig ett säljjobb inom Digital Sales Marketing på deltid (16 h/v) med fokus på supernischade e-postutskick och prospektering, för att bygga en bredare kundbas till TNG och dotterbolaget Ada Digital.

Här får du ett kul extrajobb inom digital försäljning och marknadsföring som innehåller allt från detektivarbete och CRM-system till enklare programmering och copywriting.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som digital säljkoordinator hos oss på TNG erbjuds du ett jobb att trivas på hos ett starkt varumärke som lever efter sina värderingar och vars vision är att se bortom fördomar. Du får även:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Ny teknik
Ny teknik
Centralt kontor
Centralt kontor
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Några av dina dagliga arbetsuppgifter kommer att vara: 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Vi vill vara ärliga: detta är inte ett supersocialt säljjobb. I din roll kommer du mestadels sitta framför datorn och söka rätt på kontaktuppgifter eller fila på texten till ett säljande mail.

Med det sagt blir du självklart en del av gemenskapen på TNG generellt och kontoret i Örebro i synnerhet. Du har ett viktigt jobb där din logik och kreativitet verkligen kan komma till användning. Liksom ditt intresse för digitala verktyg och marknadsanalys.

Vi söker dig som vill och kan jobba 16 timmar varje vecka. Därför vill vi att du har en annan huvudsaklig syssla på minst 50 %. 

VEM ÄR DU?

Exakt vad du har gjort innan är inte det viktigaste – våra verktyg och metoder lär vi dig på plats. Men redan idag bör du:

 

Vi kommer testa alla sökande där vi framför allt letar efter dig som är:

Alla lediga jobb