TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Extrajobb inom kundservice till EnterCard

Söker du extrajobb och är intresserad av att jobba med kundservice på finansbolag? Sök rollen som Kredithandläggare idag!

Trivs du att jobba i en kundnära roll? Vill du bli en del av ett härligt team på EnterCard inom deras kravverksamhet inom kundservice? Ett perfekt extrajobb för dig som studerar eller har annan huvudsaklig sysselsättning. Sök extrajobbet som kravhandläggare till EnterCard!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen som kravhandläggare på EnterCard får du möjlighet att jobba hos en ledande aktör inom utgivning av betal- och kreditkortsprodukter. Nu söker vi dig som är tillgänglig omgående och som vill ha ett roligt och serviceinriktat extrajobb där du dagligen är i kontakt med kunder och får jobba tillsammans med trevliga kollegor!

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer ingå i avdelningen Credit Risk och tillhör företagets kravverksamhet. I rollen som handläggare inom krav kommer du huvudsakligen att hantera inkommande och utgående samtal till företagets kunder.

I samtalen informerar du kunderna att göra inbetalningar som de av någon anledning är sena med. Det är av stor vikt att du som handläggare är lyhörd för kundens behov samtidigt som du agerar som en god representant för företaget för att hitta bästa möjliga lösning för samtliga parter.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att bli en del av ett härligt team på 12 personer. Du blir garanterad minst 2 pass/vecka där passen vanligtvis är 4 timmar och är belagda någon gång mellan 8.30-20.00. Vi ser gärna att du kan tänka dig att jobba både dag- och kvällspass. Det här är ett konsultuppdraget via TNG och förväntas starta relativt omgående.

VEM ÄR DU?

Till rollen som kravhandläggare söker vi dig som:

Alla lediga jobb