TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Extrajobb som receptionist till Göteborg!

Älskar du service i en strukturerad och professionell miljö? Vi söker receptionist för extrajobb till kund i Göteborg!

Kan du hoppa in och jobba när ordinarie receptionist inte kan? Brinner du för att ge service i världsklass? Vi söker receptionister för extrajobb hos en attraktiv kund i Göteborg. Vi erbjuder ett arbete där du kommer ha en bred kontaktyta med möjlighet att använda dina kunskaper inom service.

Uppdraget kan starta omgående och du kan bli inringd på kort varsel eller schemalagd i förväg vid planerad frånvaro. Välkommen med din ansökan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som receptionist och konsult via TNG får du möjlighet att använda all din kunskap direkt och du kommer bli en uppskattad tillgång hos vår kund! Företaget erbjuder en trevlig och professionell miljö i vackra lokaler i centrala Göteborg. Uppdraget är ett långsiktigt extrajobb, där du arbetar vid behov såsom sjukfrånvaro och planerad frånvaro. 

Då detta är ett bemanningsuppdrag blir du anställd av TNG och arbetar som konsult hos vår kund. Självklart omfattas du av kollektivavtal och försäkringar.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Uppdraget kommer att starta omgående och du kommer långsiktigt ha ett extrajobb. Du blir ansiktet utåt och servar kontor och reception hos vår trevliga kund i centrala Göteborg. Jobbet är vid behov dagtid och ingår i vår bemanningsverksamhet, där du blir anställd av TNG under uppdragets längd och arbetar som konsult ute hos vår kund.

VEM ÄR DU?

I receptionen är det mycket som kan hända på samma gång och för att kunna hålla fokus på effektivitet är det viktigt att du arbetar proaktivt med en god förmåga att prioritera. Du är en positiv och utåtriktad person som enkelt kommunicerar med besökare och kollegor på ett tydligt och trevligt sätt, så att alla känner sig välkomna.

Den bakgrund som vi efterfrågar är erfarenhet av att arbeta i en företagsreception där du tagit emot både besökare och hanterat telefonsamtal. Det är även meriterande om du har goda datakunskaper, framförallt inom Office-paketet. Men framförallt är det viktigaste att du har en vilja och förkärlek till service!

Alla lediga jobb