TNG
Extrajobb som rekryteringsassistent till TNG

Extrajobb som rekryteringsassistent till TNG

Vill du jobba med rekrytering och är en servicemässig personkännare ut i fingerspetsarna? Vi söker en rekryteringsassistent på del

Arbetsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-04-29
6 v semester 6 v semester
Livspussel Livspussel
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Friskvård Friskvård
Martin Åkerblom
Vi ser bortom din CV, ålder, bakgrund, namn och kön när vi rekryterar fördomsfritt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Åkerblom

072-857 35 28

Vill du jobba med rekrytering och är en servicemässig personkännare ut i fingerspetsarna? Vi söker en rekryteringsassistent på del

Nu är vi på jakt efter nästa rekryteringsassistent på deltid till vårt team i Stockholm, som kommer att jobba ca 2-3 dagar i veckan. Här kommer du få lära dig massor om rekrytering, search och hur vi matchar ihop rätt person till rätt jobb – allt ur ett fördomsfritt och kompetensbaserat perspektiv!
Du kommer ingå i ett team där vi säkerställer en förstklassig upplevelse för våra kandidater och bidrar till att våra kunder får nya kompetenta kollegor. Här kommer du få en rolig, varierande vardag som stundtals kräver ett riktigt pannben för att nå framgångsrika resultat. Detta jobb passar perfekt för dig som just nu är student, eller har en annan huvudsakligsysselsättning, och nu vill lära dig allt om rekryteringsbranschen! Låter detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Förutom att du som anställd på TNG får ta del av 6 veckors semester, förmånligt friskvårdsbidrag och ha kontor i fräscha lokaler vid Westfield Mall of Scandinavia kommer du också att vara en del av ett modernt och innovativt bolag som är ledande inom fördomsfri rekrytering. Vi strävar efter att alltid ligga i framkant inom vårt område och är nytänkande inom AI.
Mer specifikt kommer du att:
• jobba ihop med ett kunnigt och målinriktat team där samarbete är ett måste för att nå goda resultat
• få möjlighet att utvecklas inom rekrytering och bidra till att leverera en förstklassig kandidatupplevelse

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som rekryteringsassistent kommer du att ingå i ett rekryteringsteam där vi dagligen jobbar med målet att hitta rätt kompetens till våra kunder. Detta sker både genom annonsering, där kandidaterna söker jobbet själva, men också genom search, där vi söker upp kandidaterna. I rollen kommer du:
• gallra inkomna ansökningar
• göra intervjuer – både över telefon, Teams, face-to-face
• aktivt leta efter kandidater genom olika searchnätverk
• ta kontakt med relevanta kandidater och sälja in våra kunders erbjudande
• också ha andra arbetsuppgifter kopplade till våra rekryterings- och bemanningsuppdrag, ex skriva annonser, stötta med övrig administration b la referenser, bakgrundskontroll, tester m.m.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Hos oss på TNG kommer du ingå i ett team med andra rekryterare, som allihop har som mål att leverera förstklassig upplevelse för våra kandidater och våra kunder, genom att se till att hitta rätt kandidat för rätt uppdrag!
Detta jobb är på deltid, med start efter överenskommelse, men gärna så snart som möjligt. Din arbetstakt bestämmer vi löpande, men i snitt ser vi gärna att du jobbar 2-3 gånger i veckan. Vi jobbar kontorstider (8-17).
Vi sitter ihop, totalt ca 50 personer, i härliga, nyrenoverade lokaler vid Westfield Mall of Scandinavia - inte ens 10 minuter från T-centralen. Under pandemin jobbar vi naturligtvis mycket på distans.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Till rollen som rekryteringsassistent på deltid söker vi dig som:
• vill utvecklas inom rekrytering/research (och har du dessutom jobbat med rekrytering tidigare är det såklart ett stort plus!)
• har tidigare erfarenhet av att jobba inom kundservice, support eller försäljning
• studerar eller har en akademisk examen i grunden, exempelvis inom HR, beteendevetenskap, ekonomi, kommunikation, media eller liknande
Som person tror vi att den här rollen kommer att passa dig som är nyfiken och har förmågan att se lösningar när vi andra ser utmaningar. Du gillar också att ta ansvar, har en bra struktur i ditt arbete och driver på mot att nå uppsatta mål tillsammans med dina kollegor. Förutom detta är du en serviceperson ut i fingerspetsarna och vet vad det innebär att leverera ett förstklassigt bemötande, både mot kandidater och kunder!

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG har jobbat med fördomsfri rekrytering i över 15 år och vi blev Sveriges första företag att utveckla en fördomsfri rekryteringsprocess. Vår vision genomsyrar allt vi gör, oavsett roll eller funktion på företaget - vilket innebär att du får vara med och långsiktigt bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Dessutom går det går bra för oss! Vi växer organiskt och söker löpande fler rekryterare, säljare och ledare som vill jobba på TNG. Så, delar du vårt synsätt att rekrytera fördomsfritt? Och vill du hjälpa oss att fortsätta se bortom det uppenbara? Bli då en i vårt team!

TNG Group AB
Arbetsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-04-29
Martin Åkerblom
Visste du att du alltid kan följa status på dina ansökningar online?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Åkerblom

072-857 35 28

Räkna ut avståndet till jobbet

Pyramidvägen 7 Solna