TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Extrajobb som visningsvärd på Bonava i Stockholm

Är du ute efter ett roligt och socialt extrajobb i Stockholm? Vi söker tre st visningsvärdar som kommer att jobba deltid. Sök nu!

Vi söker just nu tre servicemässiga visningsvärdar på deltid till bostadsbolaget Bonava i Stockholm. Detta är ett flexibelt extrajobb där du samtidigt får utveckla dina sociala och säljande sida. Visar du dessutom framfötterna så finns goda chanser att utvecklas i din yrkesroll! Sök detta extrajobb på deltid nu!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som visningsvärd på Bonava erbjuds du ett flexibelt och socialt extrajobb, där du får mycket eget ansvar över dina arbetspass - perfekt för dig som är pensionär, studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning. Du kommer inledningsvis att få en utbildning inom försäljning och service som kommer att göra dig trygg i rollen som visningsvärd. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som visningsvärd är du med och ansvarar för bostadsvisningar. Detta innebär att representera företaget på bästa möjliga sätt och tillsammans med säljaren presentera bostaden till spekulanterna.

Du kommer att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är på deltid och du förväntas kunna arbeta ca 8-10 timmar per vecka. Arbetspassen kommer att vara förlagda främst söndagar, men också på vardagar. Arbetspass på dagtid kan förekomma. Eftersom Bonava har sina visningshus runt om i Stockholm, och för att du på ett enkelt och snabbt sätt ska kunna ta dig till visningarna, behöver du ha tillgång till egen bil. Start sker så snart som möjligt och uppdraget kommer att löpa på under en längre tid framöver.

Det kan finnas möjlighet att ta sig an andra uppgifter för den som vill och är motiverad att utvecklas tillsammans med Bonava.

VEM ÄR DU?

Detta är ett extrajobb där du kommer ha mycket kontakt med besökare samt förbereda inför visning. Därför tror vi att det är bra om du:

Alla lediga jobb