TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Extrajobb till Entercards kundtjänst i Stockholm!

Arbeta extra som Kravhandläggare / Kundtjänstmedarbetare hos Entercard med kontor i Stockholm City!

Brinner du för service och söker ett jobb vid sidan av studier eller annan sysselsättning? Är du en lyhörd person med intresse för bank och finans? Strålande!

Välkommen att läsa mer och skicka in din ansökan till Entercard redan idag!

Ditt anställningserbjudande

I rollen som Kravhandläggare inom kundtjänst på Entercard får du möjlighet att jobba hos en ledande aktör inom utgivning av betal- och kreditkortsprodukter. Du får ett roligt och serviceinriktat jobb inom kundtjänst och du kommer ingå i ett glatt och positivt team som kännetecknas av samarbete.

Som konsult hos oss på TNG är det också oerhört viktigt att du trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Du kommer ingå i avdelningen Credit Risk och tillhör företagets kravverksamhet. I rollen som handläggare inom krav kommer du huvudsakligen att hantera inkommande och utgående samtal till företagets kunder.

I samtalen informerar du kunderna att göra inbetalningar som de av någon anledning är sena med. Det är av stor vikt att du som handläggare är lyhörd för kundens behov samtidigt som du agerar som en god representant för företaget för att hitta bästa möjliga lösning för samtliga parter.

Värt att veta

Konsultuppdraget förväntas starta så snart rätt person är på plats och arbetstiderna är lördagar kl. 10:00-15:00. Det kommer även finnas möjlighet för några extra vardagspass, men fokus är framförallt lördagarna.

Entercard sitter i fina lokaler på Kungsbron mitt i centrala Stockholm.

Våra förväntningar

Till rollen som Kravhandläggare söker vi dig som:

Alla lediga jobb