TNG
Fabrikschef till Hasselfors Garden i Bredaryd

Fabrikschef till Hasselfors Garden i Bredaryd

Vill du vara med på en spännande resa och utveckla verksamheten som Fabrikschef på Hasselfors Garden i Bredaryd? Sök redan idag!

Arbetsgivare Hasselfors Garden
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-06-27
6 v semester 6 v semester
Bonus Bonus
Friskvård Friskvård
Löne&shyutveckling Löne­utveckling
Rebecca Andersson
Vi anonymiserar ditt namn eftersom det inte säger något om din framtida arbetsprestation.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Rebecca Andersson

070-486 55 77

Vill du vara med på en spännande resa och utveckla verksamheten som Fabrikschef på Hasselfors Garden i Bredaryd? Sök redan idag!

Är du en trygg och coachande ledare som vill arbeta i en roll som chef där du får vara med och förbättra och utveckla verksamheten? Har du tidigare erfarenhet av personalansvar och förbättringsarbete samt trivs i en bred roll med flera ansvarsområden? Som Fabrikschef/Site Manager har du stora möjligheter att bidra till verksamheten genom ditt gedigna ansvar för produktion, kvalitet, personal, arbetsmiljö och resultat. Visst låter det spännande? Välkommen med din ansökan.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hasselfors Garden erbjuder dig en arbetsplats där vi lyckas tillsammans, har mod att förnya och skapar framgång genom respekt. Hos Hasselfors blir alla medarbetare väl mottagna, vi tar hand om varandra och visar uppskattning. Du är en del av ett framåtsträvande företag som erbjuder produkter och tjänster för en hållbar framtid. Att vi dessutom vågar satsa och står i framkant för att vi vill vara nr. 1 i branschen gör att tjänsten som Fabrikschef är extra spännande!

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Fabrikschef har du det yttersta ansvaret för verksamheten i Bredaryd, som är en av tre fabriker i Sverige. Du är närvarande i den dagliga produktionen samtidigt som du är en viktig del i det strategiska arbetet. Vidare ansvarar du för förbättringsarbetet och utvecklingen av verksamheten. Till din hjälp har du 5-14 medarbetare, beroende på säsong, som du vägleder och coachar i det dagliga arbetet.

I din roll som Fabrikschef har du följande ansvarsområden:

  • Sätta upp en budget och prognos för verksamheten samt följa upp resultat
  • Planera och beräkna produktionen samt säkerställa kvaliteten på produkterna
  • Förbättra verksamheten genom effektivisering och optimering av arbetsprocesser, produktionsflöden och resursplanering
  • Driva projekt och lägga fram investeringsförslag
  • Hantera personal-, arbetsmiljö-, brand- och säkerhetsfrågor
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som Fabrikschef arbetar du i en bred och varierande roll med många kontaktytor, både internt och externt. Du ansvarar för att utveckla och förbättra verksamheten och teamet i Bredaryd bestående av både tjänstemän och kollektivarbetare. Din arbetsplats är fabriken i Bredaryd och du är närvarande i produktionen med ditt coachande ledarskap.

Du ingår i en ledningsgrupp inom Operations North bestående av Operations Manager, Quality Assurance Manager, Technical Manager och Site Managers i Örebro och Perstorp. Du arbetar också nära olika stödfunktioner som HR-support, IT, inköp, ekonomi, produkt, sälj etc. Du rapporterar till Operations Manager. Tjänsten innebär vanligtvis visst resande till övriga fabriker och verksamheter nationellt och internationellt.

Vissa delar av rekryteringsprocessen kommer ske på engelska då det är koncernspråket.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För att bli framgångsrik i rollen söker vi dig som har erfarenhet av en ledande befattning med personalansvar och förbättringsarbete. Du har tidigare erfarenhet av arbete med arbetsmiljöfrågor, exempelvis brand och säkerhet. Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse där du förvärvat dig teknisk erfarenhet genom utbildning eller arbete inom teknik, produktion eller logistik. Det är meriterande om du arbetat med lean.

Du använder både svenska och engelska som arbetsspråk. Vidare har du god datavana, exempelvis inom Excel, och kan lätt sätta dig in i nya system och processer.

Som person är du duktig på att få medarbetarna att jobba mot samma mål och syfte genom att anpassa ditt ledarskap och coacha teamet. Du framstår som säker i din förmåga att fatta beslut och kan förmedla information på ett tydligt och genomtänkt sätt mellan den strategiska och operativa nivån. Vidare är du strukturerad och uppnår hög produktivitet genom personlig ansträngning. 

Hasselfors Garden

Hasselfors Garden

Hasselfors Garden AB är en del av Kekkilä-BVB, Europas ledande aktör inom torv, gödsel och täckmaterial. Som ett led i att vara ett självklart val för våra kunder har Kekkilä BVB satt hållbarhet främst i hela konsumtionskedjan. Företagets slogan Care for life visar hur våra odlingssubstrat möjliggör matproduktion, gröna städer och hållbar odling. Kekkilä-BVB är marknadsledare i Norden med kända varumärken som Kekkilä Garden och Hasselfors Garden.

För Hasselfors Gardens räkning började allt år 1603 i Hasselfors, Närke. Företaget har en lång och gedigen historia som gör oss till ett av de tio äldsta företagen i Sverige - äldre än postverket.

Hasselfors Garden ingår i en koncern som kännetecknas av ett stort framåtdriv och nytänkande. Vi är ett företag med stark tillväxt och vi söker nu dig som vill vara med på vår fortsatt spännande resa mot att alltid ha som fokus att ligga i framkant. Inom koncernen finns stora utvecklingsmöjligheter för de som önskar få nya utmaningar på sikt.

Hasselfors Garden
Arbetsgivare Hasselfors Garden
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-06-27
Rebecca Andersson
Följ din ansökan så att du får uppleva hur en fördomsfri rekrytering ska gå till. På riktigt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Rebecca Andersson

070-486 55 77

Räkna ut avståndet till jobbet

Havrida 1, Bredaryd