TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Fabrikschef till Hasselfors Garden i Perstorp

Vill du vara med och utveckla personalen och verksamheten hos Hasselfors Garden i Perstorp? Sök rollen som fabrikschef redan idag!

Som fabrikschef / Site Manager får du möjlighet att bidra till verksamheten och personalens utveckling genom ditt gedigna ansvar för produktion, personal, kvalitet, resultat och arbetsmiljö. Har du tidigare erfarenhet av personalansvar och förbättringsarbete? Trivs du med att inspirera och coacha medarbetarna mot ett gemensamt mål och driva verksamheten framåt? Då kan den här rollen vara något för dig.

Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som fabrikschef på Hasselfors Garden är du en del av ett framåtsträvande företag som erbjuder produkter och tjänster för en hållbar framtid. Här erbjuds du en arbetsplats där vi skapar framgång genom respekt, har mod att förnya och där vi lyckas tillsammans. Hos Hasselfors Garden blir alla medarbetare väl mottagna, vi visar uppskattning och tar hand om varandra. Att vi dessutom har mod att satsa och står i framkant för att vi vill vara nr. 1 i branschen gör att tjänsten som fabrikschef är extra spännande!

Bonus
Bonus
Löne&shyutveckling
Löne­utveckling
6 v semester
6 v semester
Friskvård
Friskvård

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som fabrikschef har du det yttersta ansvaret för fabriken och medarbetarna i Perstorp där du förvaltar och utvecklar verksamheten. Du ansvarar för ett team på ca 8-20 medarbetare bestående av både tjänstemän och kollektivarbetare. Din arbetsplats är fabriken i Perstorp och du finns närvarande i produktionen med din positiva anda. 

Du ingår i ledningsgruppen inom Operations North som består av Operations Manager, Quality Assurance Manager, Technical Manager och Site Managers i Bredaryd och Örebro. Du rapporterar till Operations Manager och har nära samarbete med olika stödfunktioner som ekonomi, IT, HR-support, inköp, produkt, sälj etc. I tjänsten förekommer vissa resor till övriga fabriker och verksamheter, nationellt och internationellt. 

Då koncernspråket är engelska sker vissa delar av rekryteringen på engelska.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av en ledande befattning med personalansvar. Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse och att du förvärvat dig teknisk erfarenhet genom utbildning eller arbete inom teknik, produktion eller logistik. Du har erfarenhet av förbättringsarbete och har arbetat med arbetsmiljöfrågor, exempelvis brand och säkerhet. Vidare är det meriterande om du har arbetat med lean. 

Du har god systemvana och sätter dig snabbt in i nya system och processer. Vidare använder du både svenska och engelska som arbetsspråk. 

Som person är du ödmjuk, strukturerad och har en positiv inställning. Du har förmåga att anpassa ditt ledarskap och coacha teamet mot ett gemensamt mål. Vidare är du kommunikativ och förmedlar information på ett tydligt och genomtänkt sätt mellan den strategiska och operativa nivån. 

Alla lediga jobb