TNG
Fabrikschef till Hasselfors Garden i Perstorp

Fabrikschef till Hasselfors Garden i Perstorp

Vill du vara med och utveckla personalen och verksamheten hos Hasselfors Garden i Perstorp? Sök rollen som fabrikschef redan idag!

Arbetsgivare Hasselfors Garden
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-09-12
Bonus Bonus
Löne&shyutveckling Löne­utveckling
6 v semester 6 v semester
Friskvård Friskvård
Rebecca Andersson
Hos oss söker du jobb utan personligt brev, ålder eller bild – fördomsfritt helt enkelt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Rebecca Andersson

070-486 55 77

Vill du vara med och utveckla personalen och verksamheten hos Hasselfors Garden i Perstorp? Sök rollen som fabrikschef redan idag!

Som fabrikschef / Site Manager får du möjlighet att bidra till verksamheten och personalens utveckling genom ditt gedigna ansvar för produktion, personal, kvalitet, resultat och arbetsmiljö. Har du tidigare erfarenhet av personalansvar och förbättringsarbete? Trivs du med att inspirera och coacha medarbetarna mot ett gemensamt mål och driva verksamheten framåt? Då kan den här rollen vara något för dig.

Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som fabrikschef på Hasselfors Garden är du en del av ett framåtsträvande företag som erbjuder produkter och tjänster för en hållbar framtid. Här erbjuds du en arbetsplats där vi skapar framgång genom respekt, har mod att förnya och där vi lyckas tillsammans. Hos Hasselfors Garden blir alla medarbetare väl mottagna, vi visar uppskattning och tar hand om varandra. Att vi dessutom har mod att satsa och står i framkant för att vi vill vara nr. 1 i branschen gör att tjänsten som fabrikschef är extra spännande!

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Planera och beräkna produktionen samt säkerställa kvaliteten på produkterna.
  • Sätta upp en budget och prognos för verksamheten samt följa upp resultat.
  • Förbättra verksamheten genom effektivisering och optimering av produktionsflöden, arbetsprocesser och resursplanering.
  • Hantera frågor som rör säkerhet, arbetsmiljö och personal.
  • Driva projekt och ta fram investeringsförslag.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som fabrikschef har du det yttersta ansvaret för fabriken och medarbetarna i Perstorp där du förvaltar och utvecklar verksamheten. Du ansvarar för ett team på ca 8-20 medarbetare bestående av både tjänstemän och kollektivarbetare. Din arbetsplats är fabriken i Perstorp och du finns närvarande i produktionen med din positiva anda. 

Du ingår i ledningsgruppen inom Operations North som består av Operations Manager, Quality Assurance Manager, Technical Manager och Site Managers i Bredaryd och Örebro. Du rapporterar till Operations Manager och har nära samarbete med olika stödfunktioner som ekonomi, IT, HR-support, inköp, produkt, sälj etc. I tjänsten förekommer vissa resor till övriga fabriker och verksamheter, nationellt och internationellt. 

Då koncernspråket är engelska sker vissa delar av rekryteringen på engelska.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av en ledande befattning med personalansvar. Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse och att du förvärvat dig teknisk erfarenhet genom utbildning eller arbete inom teknik, produktion eller logistik. Du har erfarenhet av förbättringsarbete och har arbetat med arbetsmiljöfrågor, exempelvis brand och säkerhet. Vidare är det meriterande om du har arbetat med lean. 

Du har god systemvana och sätter dig snabbt in i nya system och processer. Vidare använder du både svenska och engelska som arbetsspråk. 

Som person är du ödmjuk, strukturerad och har en positiv inställning. Du har förmåga att anpassa ditt ledarskap och coacha teamet mot ett gemensamt mål. Vidare är du kommunikativ och förmedlar information på ett tydligt och genomtänkt sätt mellan den strategiska och operativa nivån. 

Hasselfors Garden

Hasselfors Garden

Hasselfors Garden AB är en del av Kekkilä-BVB, Europas ledande aktör inom torv, gödsel och täckmaterial. Som ett led i att vara ett självklart val för våra kunder har Kekkilä BVB satt hållbarhet främst i hela konsumtionskedjan. Företagets slogan Care for life visar hur våra odlingssubstrat möjliggör matproduktion, gröna städer och hållbar odling. Kekkilä-BVB är marknadsledare i Norden med kända varumärken som Kekkilä Garden och Hasselfors Garden.

För Hasselfors Gardens räkning började allt år 1603 i Hasselfors, Närke. Företaget har en lång och gedigen historia som gör oss till ett av de tio äldsta företagen i Sverige - äldre än postverket.

Hasselfors Garden ingår i en koncern som kännetecknas av ett stort framåtdriv och nytänkande. Vi är ett företag med stark tillväxt och vi söker nu dig som vill vara med på vår fortsatt spännande resa mot att alltid ha som fokus att ligga i framkant. Inom koncernen finns stora utvecklingsmöjligheter för de som önskar få nya utmaningar på sikt.

Hasselfors Garden
Arbetsgivare Hasselfors Garden
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-09-12
Rebecca Andersson
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Rebecca Andersson

070-486 55 77

Räkna ut avståndet till jobbet

Köpinge 103, Perstorp