TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Fältservicetekniker till ett företag i Göteborg

Har du kunskap inom mjukvara och hårdvara? Just nu söker TNG en fältservicetekniker till en kund i Göteborg! Ansök redan idag!

Som Fältservicetekniker kommer dina främsta arbetsuppgifter vara att felsöka, installera och leverera datorer. Vi ser gärna att du har ett teknisk intresse och har en serviceförmåga utav rang. Tjänsten inkluderar både mjuk- och hårdvarurelaterade problem. Låter det intressant? ? Tveka inte på att ansöka redan idag!

Det kommer vara ett löpande urval och uppdraget sträcker sig till slutet av juni 2023!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG Tech blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Rollens huvudsakliga arbetsuppgifter är:

Värt att veta

I rollen som Fältservicetekniker kommer du att arbeta ute på fältet hos våra kunder.Du utgår från vårat kontor i Mölndal och arbetar i hela västra Götalands regionen. Arbetsuppgifterna är varierande, och är olika från kund till kund, men kan innebära installation /felsökning/reparation av kassasystem, scannrar, pc-datorer, bankomater. Vi har kunder inom finans, handel, kontor och vi utför service, incident jobb och installationer på alla kunder.

Våra förväntningar

Som person är du glad, kundfokuserad, lyhörd och alltid nyfiken på att lära dig mer. Att du är kommunikativ och har ett stort intresse för teknik och människor.

Alla lediga jobb