TNG
Fältservicetekniker till Olympus Medical Systems

Fältservicetekniker till Olympus Medical Systems

Olympus söker en serviceorienterad fälttekniker för distrikt Öst (inkl Östergötland, Småland, samt Öland och Gotland)

Arbetsgivare Olympus AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-12-08
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
6 v semester 6 v semester
Friskvård Friskvård
Lunchförmån Lunchförmån
Dana Jennerström
Visste du att du alltid kan följa status på dina ansökningar online?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Dana Jennerström

0721-81 27 44

Olympus söker en serviceorienterad fälttekniker för distrikt Öst (inkl Östergötland, Småland, samt Öland och Gotland)

Olympus har en vision att göra människors liv hälsosammare, säkrare och mer uppfyllande genom att erbjuda innovativa lösningar för högutvecklade medicinska system. Olympus Medical Systems befinner sig i en spännande fas och utökar verksamheten med en Fältservicetekniker till serviceavdelningens CDS grupp (cleaning, desinfection, sterilization). Som servicetekniker får du varierande arbetsdagar med resor främst i regionen söder om Stockholm, samt en bredd av spännande och utmanande uppgifter inom teknisk support, felsökning och reparation.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Olympus har en positiv utveckling och är ledande i sin bransch i Sverige. Vi ser våra medarbetare som en viktig resurs, vi agerar och vi gör skillnad för att vi bryr oss. Vår omtanke om vår personal går hand i hand med Olympus vision - att göra människors liv hälsosammare, säkrare och mer uppfyllande med hjälp av våra innovativa produkter.
I rollen som Fältservicetekniker på Olympus får du möjlighet att utvecklas inom ditt kompetensområde för att så småningom få eget ansvar över dina arbetsdagar och möjlighet att använda hela din bredd och intresse för teknik. Du blir en del av en servicegrupp med engagerade och kompetenta kollegor, som alla besitter stor teknisk kompetens. Här kommer du få möjlighet att vara med att driva och förbättra servicearbetet tillsammans med gruppen och Fältservicechefen.
Som nyanställd får du även en gedigen utbildning och certifiering i Tyskland för att på ett effektivt sätt komma in i din nya roll.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Dina kunder består av sjukhus samt privata aktörer inom sjukvården. Du kommer att ta ett helhetsansvar för dina kunder, vilket innebär fortlöpande kontakt med dem gällande allt från teknisk support via telefon/mail till felsökning och reparation samt installation på plats. En stor del i jobbet är även genomförande av årligt förebyggande underhåll av kundens utrustning.
Du sköter själv hela processen gällande bokning, reservdelshantering och återrapportering av dina utförda jobb i vårt ärendehanteringssystem.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du ingår i en nationell servicegrupp om totalt tolv tekniker. Olympus huvudkontor ligger i Solna men du utgår från ditt hemmakontor. Dina kunder finns främst söder om Stockholm och lämpliga bostadsorter är Norrköping, Nyköping med omnejd. Resor till andra geografiska områden förekommer och övernattningar i tjänsten ingår. Antalet resdagar per år är mellan 100 och 120. Du utgår hemifrån med tjänstebil. Tjänsten är på heltid med start snarast möjligt, enligt överenskommelse.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Du har:

  • teknisk utbildning på gymnasial och / eller eftergymnasial nivå
  • erfarenhet av teknisk service, felsökning och reparation under de senaste tre åren. Gärna inom finmekanik, pneumatik, hydraulik el. dylikt
  • utbildning och / eller erfarenhet inom medicinteknik är meriterande
  • erfarenhet av en resande teknikroll är meriterande
  • goda kunskaper i svenska och engelska
  • god datavana
  • B-körkort ett krav

Vi söker dig som har viss tidigare erfarenhet av teknisk service, fältservicearbete, felsökning och reparationer hos kund. Som fältservicetekniker hos oss behöver du vara kvalitetsmedveten, noggrann och ha ett systematiskt tillvägagångssätt i ditt arbete. För att vara framgångsrik i rollen krävs det också att du har ett stort kundfokus. Du både trivs och är duktig på kundvård och på att bygga och upprätthålla goda kundrelationer. Vi tror därför att du har en god förmåga att samarbeta och har en effektiv kommunikationsstil. Då rollen innebär mycket självständigt arbete och planerande måste du vara ansvarstagande och analytisk samt kunna ta egna initiativ. 

Olympus AB

Olympus AB

fältservicetekniker,Sedan Olympus grundades i Japan 1919, har det blivit en ledande tillverkare av innovativ optisk och digital utrustning för sjukvårds- och konsumentelektroniksektorerna. I 100 år har vi lett utvecklingen av endoskopi- och mikroskopiprodukter, medicinsk och industriell utrustning, kameror och röstinspelare.

Olympus i Sverige omfattar två divisioner: Medical Systems (medicinsk endoskopi, kirurgisk endoskopi och systemintegration) och Consumer Products (kamera och ljud). Företaget omsätter ca 450 MSEK och har drygt 80 anställda. Läs mer på www.olympus.se

Olympus AB
Arbetsgivare Olympus AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-12-08
Dana Jennerström
Följ din ansökan så att du får uppleva hur en fördomsfri rekrytering ska gå till. På riktigt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Dana Jennerström

0721-81 27 44

Räkna ut avståndet till jobbet

Råsundavägen 12