TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Fältservicetekniker till Olympus Medical Systems

Olympus söker en serviceorienterad fälttekniker för distrikt Öst (inkl Östergötland, Småland, samt Öland och Gotland)

Olympus har en vision att göra människors liv hälsosammare, säkrare och mer uppfyllande genom att erbjuda innovativa lösningar för högutvecklade medicinska system. Olympus Medical Systems befinner sig i en spännande fas och utökar verksamheten med en Fältservicetekniker till serviceavdelningens CDS grupp (cleaning, desinfection, sterilization). Som servicetekniker får du varierande arbetsdagar med resor främst i regionen söder om Stockholm, samt en bredd av spännande och utmanande uppgifter inom teknisk support, felsökning och reparation.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Olympus har en positiv utveckling och är ledande i sin bransch i Sverige. Vi ser våra medarbetare som en viktig resurs, vi agerar och vi gör skillnad för att vi bryr oss. Vår omtanke om vår personal går hand i hand med Olympus vision - att göra människors liv hälsosammare, säkrare och mer uppfyllande med hjälp av våra innovativa produkter.
I rollen som Fältservicetekniker på Olympus får du möjlighet att utvecklas inom ditt kompetensområde för att så småningom få eget ansvar över dina arbetsdagar och möjlighet att använda hela din bredd och intresse för teknik. Du blir en del av en servicegrupp med engagerade och kompetenta kollegor, som alla besitter stor teknisk kompetens. Här kommer du få möjlighet att vara med att driva och förbättra servicearbetet tillsammans med gruppen och Fältservicechefen.
Som nyanställd får du även en gedigen utbildning och certifiering i Tyskland för att på ett effektivt sätt komma in i din nya roll.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
6 v semester
6 v semester
Friskvård
Friskvård
Lunchförmån
Lunchförmån

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Dina kunder består av sjukhus samt privata aktörer inom sjukvården. Du kommer att ta ett helhetsansvar för dina kunder, vilket innebär fortlöpande kontakt med dem gällande allt från teknisk support via telefon/mail till felsökning och reparation samt installation på plats. En stor del i jobbet är även genomförande av årligt förebyggande underhåll av kundens utrustning.
Du sköter själv hela processen gällande bokning, reservdelshantering och återrapportering av dina utförda jobb i vårt ärendehanteringssystem.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du ingår i en nationell servicegrupp om totalt tolv tekniker. Olympus huvudkontor ligger i Solna men du utgår från ditt hemmakontor. Dina kunder finns främst söder om Stockholm och lämpliga bostadsorter är söder om Stockholm, Södertälje, Nyköping med omnejd. Resor till andra geografiska områden förekommer och övernattningar i tjänsten ingår. Antalet resdagar per år är mellan 100 och 120. Du utgår hemifrån med tjänstebil. Tjänsten är på heltid med start snarast möjligt, enligt överenskommelse.

VEM ÄR DU?

Du har:

Vi söker dig som har viss tidigare erfarenhet av teknisk service, fältservicearbete, felsökning och reparationer hos kund. Som fältservicetekniker hos oss behöver du vara kvalitetsmedveten, noggrann och ha ett systematiskt tillvägagångssätt i ditt arbete. För att vara framgångsrik i rollen krävs det också att du har ett stort kundfokus. Du både trivs och är duktig på kundvård och på att bygga och upprätthålla goda kundrelationer. Vi tror därför att du har en god förmåga att samarbeta och har en effektiv kommunikationsstil. Då rollen innebär mycket självständigt arbete och planerande måste du vara ansvarstagande och analytisk samt kunna ta egna initiativ. 

Alla lediga jobb