TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Fältservicetekniker till Olympus Medical Systems

Söker du din nästa utmaning inom serviceteknik? Här är möjligheten för dig!

Olympus har som vision att göra människors liv hälsosammare, säkrare och mer uppfyllande genom att erbjuda innovativa lösningar för högutvecklade medicinska system! Olympus Medical Systems befinner sig i en spännande fas och utökar avdelningen med en Fältservicetekniker till Södra Sverige! Vi letar efter dig med ett par års erfarenhet av teknisk felsökning och reparation som är intresserad av en resande teknikerroll i spännande miljöer!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Olympus har en positiv utveckling och är ledande i sin bransch i Sverige! Som företag och arbetsgivare främjar vi en rättvis, uppriktig och prestationsrelaterad företagskultur. 

I rollen som Fältservicetekniker får du stort eget ansvar över dina arbetsdagar och möjlighet att använda hela din bredd och intresse för teknik. Du blir en del av en servicegrupp med engagerade och kompetenta kollegor, som alla besitter stor teknisk kompetens. Här kommer du få möjlighet att vara med att driva och förbättra fältservicearbetet tillsammans med gruppen och Fältservicechefen.

Som nyanställd får du även en gedigen utbildning och certifiering i Tyskland för att på ett effektivt sätt komma in i din nya roll.

 

Lunchförmån
Lunchförmån
Tjänstebil
Tjänstebil
Bonus
Bonus
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Dina kunder består av sjukhus samt privata aktörer inom sjukvården. Du kommer att ta ett helhetsansvar för dina kunder, vilket innebär fortlöpande kontakt med dem gällande allt från teknisk support via telefon/mail till felsökning och reparation samt installation på plats. En stor del i jobbet är även utförande av årligt förebyggande underhåll av kundens utrustning.

Du sköter själv hela processen gällande reservdelshanteringen och återrapportering av dina utförda jobb i vårt ärendehanteringssystem.

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du ingår i en nationell servicegrupp om totalt tio tekniker. Som servicetekniker får du varierande arbetsdagar med resor i regionen och övriga Sverige (vid behov), samt en bredd av spännande och utmanande uppgifter inom teknisk support, felsökning och reparation.

Resandet är centralt i tjänsten, där övernattningar ingår. Du utgår hemifrån med tjänstebil. 

 

VEM ÄR DU?

Du har: 

Som Fältservicetekniker hos oss behöver du vara kvalitetsmedveten, noggrann och ha ett systematiskt tillvägagångssätt i ditt arbete. För att vara framgångsrik i rollen krävs det också att du är duktig på kundvård och på att bygga goda relationer. Vi tror därför att du har en god förmåga att samarbeta och har en effektiv kommunikationsstil. Då rollen innebär mycket självständigt arbete och planerande måste du vara ansvarstagande och analytisk samt kunna ta egna initiativ. 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Alla lediga jobb