TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Fastighetsekonom till HSB Skåne i Lund

Vill du arbeta med ekonomi i en öppen och prestigelös kultur i fastighetsbranschen? Sök rollen som fastighetsekonom på HSB Skåne!

Som fastighetsekonom på HSB Skåne i Lund arbetar du i en bred och varierande roll med ansvar för ekonomiska uppgifter kopplat till HSB:s hyresrätter. Har du tidigare erfarenhet av en liknande roll inom ekonomi i fastighetsbranschen? Brinner du för fastigheter och trivs i en öppen och framåtsträvande organisation som har människan i fokus? Då kan den här rollen vara något för dig.

Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som medarbetare på HSB Skåne är du en del av en organisation som hela tiden strävar efter att bli bättre, både som organisation och arbetsplats. Här erbjuds du möjligheter att påverka din utveckling och utforma rollen som fastighetsekonom. Hos HSB präglas organisationen av våra kärnvärden: Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan. Våra beslutsvägar är korta där du ges goda möjligheter att påverka och får stor frihet under ansvar.

HSB försöker alltid – så långt det är möjligt – att hjälpa dig att skapa balans i tillvaron mellan jobb och fritid. Genom att bidra till organisationens framgång kommer dina insatser att värdesättas. Möjligheterna finns hos HSB.

Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Gym på kontoret
Gym på kontoret
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som fastighetsekonom har du en nyckelroll och fungerar som en länk mellan förvaltare och projektledare där du ansvarar för uppföljning av olika projekt som genomförs i varje fastighet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du ingår i ett sammansvetsat team inom hyresaffären som arbetar proaktivt och nära den övriga organisationen, såsom marknad, ekonomi och förvaltning. Din arbetsplats är HSB Skånes kontor i centrala Lund och du rapporterar till affärsområdeschefen för avdelningen.

VEM ÄR DU?

För att bli framgångsrik i rollen som fastighetsekonom ser vi att du har tidigare erfarenhet av en liknande roll inom ekonomi. Vi ser gärna att du har arbetat inom fastighetsbranschen, med fördel om du arbetat med hyresrätter.

Du har goda systemkunskaper och är van att arbeta i Excel. Vidare behärskar du svenska och engelska obehindrat i tal och skrift då rollen innebär många kontaktytor både internt och externt.

Som person är du nyfiken, analytisk och strukturerad. Du har en god kommunikationsförmåga och har lätt för att ta kontakt med både interna och externa parter. Du tar initiativ och har förmåga att självständigt och tillsammans med andra driva på arbetet. Vidare ser du till helhetsbilden och har förståelse för hur beslut påverkar de olika delarna av organisationen.

Alla lediga jobb