TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Fastighetsförvaltare till HSB i Eslöv

Nu söker vi dig som vill arbeta som serviceorienterad Fastighetsförvaltare till HSB Skåne i Eslöv!

Att vara Fastighetsförvaltare på HSB Skåne innebär ett väldigt utvecklande och stimulerande uppdrag. I rollen ingår ansvar för utveckling, genomförande samt utvärdering av de råd och tjänster som kunderna behöver. Du har dessutom ansvar för marknadsbearbetning och verksamhetsstyrning samt resultat av den tekniska fastighetsförvaltningen i Marknadsområde Eslöv.

Är du den vi letar efter? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

HSB ger dig möjlighet till ett spännande och självständigt arbete i en organisation som utgår från den kooperativa grundidén och samverkan med deras medlemmar. 

Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Frukost
Frukost

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I rollen som fastighetsförvaltare sammanträder du löpande tillsammans med olika bostadsrättsföreningar vilket kräver att du kan ta möten kvällstid. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en relevant utbildning och som arbetat inom fastighetsförvaltning eller som teknisk förvaltare.

För att bli framgångsrik i rollen som Fastighetsförvaltare är det viktigt att man trivs i en bred roll med många kontaktytor. Du är naturligt kundorienterad och är en god förhandlare som är trygg i att tala inför grupper. Du är självgående och initiativrik. 
Mycket av arbetet du är involverad är befäst i olika avtal och annan typ av dokumentation vilket kräver att du är strukturerad och en god administratör.

Alla lediga jobb