TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Financial Controller – konsultuppdrag i Stockholm

Financial Controller till välkänt bolag inom drivmedel!

Är du erfaren Financial Controller och redo för nytt uppdrag? Toppen! För vår kunds räkning söker vi nu en Financial Controller som vill stötta verksamheten i redovisningsspecifika frågor samt ansvara för delar av rapporteringen utifrån ett legalt perspektiv. I detta konsultuppdrag spelar du en central roll och du får möjlighet att utvecklas i ett namnstarkt bolag. Läs mer nedan och varmt välkommen med din ansökan idag.

Ditt anställningserbjudande

Just nu söker en av våra större kunder en Financial Controller till deras avdelning Financial Control. Vår kund sitter i fina lokaler i Stockholm och tjänsten förväntas tillsättas omgående. Hybridarbete förekommer och du arbetar kontorstider, ca kl. 8-17. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som Financial Controller arbetar du med att att övervaka och säkerställa att alla ekonomiska transaktioner följer företagets riktlinjer och lagar. Avdelningen ansvarar för att samordna bokslutsprocessen och se till att den följer tidplan. I det dagliga arbetet ingår också att utveckla denna process och göra den än mer effektiv. Vidare upprätt-håller och uppdaterar avdelningen företagets kodplan, säkerställer att den är korrekt och överensstämmer med gällande redovisningsstandarder.

Det dagliga arbetet inkluderar löpande redovisning, periodiseringar, avstämningar samt andra förekommande arbetsuppgifter inom en Financial Control avdelning. Du är även delaktig i månads- och årsbokslut och säkerhetsställer att bolaget efterlever lagar och interna krav. I uppdraget ingår också att utföra analyser och utredningar.

Värt att veta

Detta är ett konsultuppdrag via TNG på sex månader och förväntad start är omgående. 

Våra förväntningar

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom ekonomi och flerårig erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete (regelverk K3). Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Vidare har du vana att arbeta i Microsoft Office. Det är meriterande om du har erfarenhet av ERP-systemet M3.

För att trivas och vara framgångsrik i denna konsultroll bör du vara strukturerad, noggrann och ha ett öga för detaljer. Du är en god kommunikatör och kan förenkla komplexa redovisningsfrågor på ett enkelt sätt. Du är självgående och har lätt för att sätta dig in i nya rutiner och processer. Vidare är du positiv och prestigelös. 

Alla lediga jobb