TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Financial controller till Friends i Stockholm

Är du en självgående redovisningsekonom som vill utvecklas på en arbetsplats där man ser individens behov? Sök rollen på Friends!

Friends är en barnrättsorganisation utan vinstsyfte som vill skapa en värld där där inget barn utsätts för mobbning. På Friends kan du utvecklas som controller i en flexibel, organisation som har korta beslutsvägar och ger utrymme till lärande och inflytande. Är du redovisningskonsult idag eller har påbörjat din karriär som Financial controller och vill ta nästa kliv i yrkeslivet? Det finns goda möjligheter till lärande och utveckling under ledning av ekonomichef i rollen vilket kan ge dig större ansvar och fler arbetsuppgifter allteftersom.
Välkommen med din ansökan till rollen som Financial Controller på Friends!

Ditt anställningserbjudande

På Friends finns det en bred palett inom vår sakfråga och vår vision är en värld där inget barn utsätts för mobbning. Hos oss får du möjlighet att påverka, utvecklas, ha kul på jobbet och samtidigt arbeta för en samhällsviktig fråga i den ideella sektorn. Du arbetar med något meningsfullt, varje dag. Det här är en arbetsplats för dig som vill åstadkomma förändring och ha utrymme för egna initiativ i en utvecklingsbenägen organisation. 

Du kommer till ett team av professionella, omtänksamma, trevliga kollegor där du arbetar nära olika höga kompetenser och sakkunniga. På Friends värdesätter vi en bra balans i arbetslivet och vi ser till individens behov och förutsättningar. Därför erbjuder vi en arbetsplats med flexibla arbetstider och möjlighet att arbeta både från kontoret och på annat håll.

Friends har kollektivavtal (Tjänstemän inom civilsamhället) vilket är tecknat med parterna Unionen och Akademikerförbunden. Vi har fina förmåner och erbjuder bland annat sex veckors semester, ytterligare halvdagar, friskvårdsbidrag och friskvårdtimme.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Centralt kontor
Centralt kontor
Flextid
Flextid
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som Financial Controller på Friends har du följande arbetsuppgifter:

 

Värt att veta

Detta är en tillsvidareanställning på heltid. Rollen är placerad på Friends huvudkontor och du sitter i fina lokaler på söder i centrala Stockholm med närhet till all kommunikation och stadsliv. Möjligheten att arbeta delvis remote finns.
Du rapporterar till Chefen för ekonomi och administration.

Våra förväntningar

Vi tror att du är en analytisk person med god strukturerad, noggrannhet och som gillar siffror. Du trivs i en roll med flera kontaktytor där du får dra nytta av dina sociala och kommunikativa färdigheter och har samtidigt god förmåga att driva ditt arbete självständigt. Vi tror att du är en nyfiken person som gärna tar egna initiativ och strävar efter att utveckla dig löpande. 

Vi söker dig med en högskoleexamen inom ekonomi och som har några års erfarenhet av rapportering och redovisning. Du får gärna ha arbetat inom ideell sektor och du bör ha god förmåga att hantera Office paketet och Excel i synnerhet. 
Meriterande är om du behärskar pivot-tabeller, och om du har arbetat med budget och / eller prognos tidigare. 

Du kan flytande svenska och engelska i tal och skrift och behärskar du arabiska är det meriterande. 

Alla lediga jobb