TNG
Financial Controller till Tamro i Göteborg

Financial Controller till Tamro i Göteborg

Vill du jobba med ekonomi i en verksamhetsnära roll? Nu söker vi dig till Tamro som vill jobba som financial controller!

Arbetsgivare Tamro AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-03-02
Flextid Flextid
Friskvård Friskvård
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Sandra Eriksson
Visste du att du alltid kan följa status på dina ansökningar online?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Sandra Eriksson

031-761 22 27

Vill du jobba med ekonomi i en verksamhetsnära roll? Nu söker vi dig till Tamro som vill jobba som financial controller!

Vill du jobba med ekonomi inom ett branschledande företag där du får en en möjlighet att arbeta nära verksamheten? Till Tamro i Göteborg söker vi dig som vill anta utmaningen i ett interimt uppdrag som financial controller i minst ett år,med önskad start i april. Här får du jobba på ett företag med det viktiga uppdraget att som oberoende aktör leverera läkemedel samt hälso- och sjukvårdsprodukter i rätt tid och perfekt skick till landets apotek och sjukhus.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig ett stimulerande och utmanande uppdrag på ett år där du får arbeta utåtriktat och självständigt i ett stabilt och spännande logistikföretag. Vidare erbjuder vi dig:

  • En verksamhetsnära roll.
  • Ansvarsfull roll inom ekonomi och controlling.
  • Möjlighet att införskaffa nya kunskaper om logistikbranschen.
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Rapportering och analys av bokslut 
  • Analys (inkl. ad-hoc), kontroll och åtgärdsförslag av personal- samt transportkostnader. 
  • Upprätta prognoser för distribunaler avseende kostnader samt för hela bolaget avseende transportkostnader.
  • Upprätta budget för distribunaler avseende kostnader samt för hela bolaget avseende transportkostnader.
  • Månadsvis avstämning av balanskonton.
  • Månadsvis finansiell affärsuppföljning.
  • Årsredovisning och skatteberäkning årsvis.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Det här är en tjänst för dig som gillar att arbeta nära verksamheten. Du kommer aktivt vara ute mycket i organisationen för att samla information, analysera och förstå. Du har god insikt i hur du kravställer och samtidigt förstår din roll som stödjande funktion. Du behöver därför vara en god kommunikatör, med utmärkta "people-skills".

Tjänsten är ett föräldravikariat på minst 1 år, med önskat tillträdesdatum i början av april. Du kommer jobba på Tamros kontor i Backa där du har nära till kollektivtrafiken och goda parkeringsmöjligheter för dig som tar bilen.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med akademisk examen inriktning redovisning, personalekonomi eller liknande. Du har goda kunskaper i Office-paketet, särskilt Excel där du obehindrat arbetar med beräkningar, analyser, etc. Kunskaper i SAP är meriterande men inget krav. Dock ser vi att du arbetat med redovisning i större affärssystem. Då Tamro är en internationell koncern behöver du kunna kommunicera på svenska samt engelska, i tal och skrift. Du har tidigare arbetat med månadsbokslut och analyser på ett självständigt sätt, och då gärna på större bolag inom logistik och/eller lagerhållande.

Dina personliga egenskaper kommer att vara avgörande för att lyckas i rollen. Eftersom rollen innebär många kontaktytor behöver du vara relationsskapande och pedagogisk; du kan förklara ekonomiska termer för icke-ekonomer. Arbetsbelastningen är tidvis hög; du är därför strukturerad,duktig på att prioritera och att arbeta effektivt. Givetvis är du mycket analytisk, och vi tror också att du drivs av viljan att förstå och få ihop dina siffror!

Tamro AB

Tamro AB

Sveriges friskaste logistikkedja!
Varje dag förser Tamro fler än 1 400 apotek över hela Sverige med läkemedel samt hälso- och sjukvårdsprodukter. Det är ett viktigt uppdrag i den svenska värdekedjan för välbefinnande och vi tar det på största allvar. Tusentals människors hälsa och ibland även liv hänger på att vi alltid levererar i tid och i perfekt skick.
En väl fungerande läkemedelsförsörjning handlar om samarbete och förtroende. Tamro är en oberoende aktör och arbetar med allas bästa för ögonen – läkemedelstillverkare, apotek, konsumenter och patienter. Vi samarbetar med cirka 150 läkemedelstillverkare och ser till att lagerhålla samt distribuera deras produkter ut till apotek och sjukhus. Tamro erbjuder dessutom nordiska distributionstjänster och ett stort antal tilläggstjänster för att göra våra kunders vardag enklare.
Det arbetar drygt 550 personer på Tamro och företaget är kvalitets- och miljöcertifierat enligt ISO 9001 och ISO 14 001. Vi har huvudkontor och distribunal i Göteborg samt distribunaler i Stockholm och Umeå. Tamro är ledande i Sverige på läkemedelslogistik och ingår PHOENIX group, en europeisk koncern med över 150 distribunaler i 25 länder.

Arbetsgivare Tamro AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-03-02
Sandra Eriksson
Följ din ansökan så att du får uppleva hur en fördomsfri rekrytering ska gå till. På riktigt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Sandra Eriksson

031-761 22 27

Räkna ut avståndet till jobbet

Importgatan 18, Göteborg