TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Financial Controller till Tamro i Göteborg

Vill du jobba med ekonomi i en verksamhetsnära roll? Nu söker vi dig till Tamro som vill jobba som financial controller!

Vill du jobba med ekonomi inom ett branschledande företag där du får en en möjlighet att arbeta nära verksamheten? Till Tamro i Göteborg söker vi dig som vill anta utmaningen i ett interimt uppdrag som financial controller i minst ett år,med önskad start i april. Här får du jobba på ett företag med det viktiga uppdraget att som oberoende aktör leverera läkemedel samt hälso- och sjukvårdsprodukter i rätt tid och perfekt skick till landets apotek och sjukhus.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig ett stimulerande och utmanande uppdrag på ett år där du får arbeta utåtriktat och självständigt i ett stabilt och spännande logistikföretag. Vidare erbjuder vi dig:

Flextid
Flextid
Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Det här är en tjänst för dig som gillar att arbeta nära verksamheten. Du kommer aktivt vara ute mycket i organisationen för att samla information, analysera och förstå. Du har god insikt i hur du kravställer och samtidigt förstår din roll som stödjande funktion. Du behöver därför vara en god kommunikatör, med utmärkta "people-skills".

Tjänsten är ett föräldravikariat på minst 1 år, med önskat tillträdesdatum i början av april. Du kommer jobba på Tamros kontor i Backa där du har nära till kollektivtrafiken och goda parkeringsmöjligheter för dig som tar bilen.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med akademisk examen inriktning redovisning, personalekonomi eller liknande. Du har goda kunskaper i Office-paketet, särskilt Excel där du obehindrat arbetar med beräkningar, analyser, etc. Kunskaper i SAP är meriterande men inget krav. Dock ser vi att du arbetat med redovisning i större affärssystem. Då Tamro är en internationell koncern behöver du kunna kommunicera på svenska samt engelska, i tal och skrift. Du har tidigare arbetat med månadsbokslut och analyser på ett självständigt sätt, och då gärna på större bolag inom logistik och/eller lagerhållande.

Dina personliga egenskaper kommer att vara avgörande för att lyckas i rollen. Eftersom rollen innebär många kontaktytor behöver du vara relationsskapande och pedagogisk; du kan förklara ekonomiska termer för icke-ekonomer. Arbetsbelastningen är tidvis hög; du är därför strukturerad,duktig på att prioritera och att arbeta effektivt. Givetvis är du mycket analytisk, och vi tror också att du drivs av viljan att förstå och få ihop dina siffror!

Alla lediga jobb