TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Finsktalande ekonomiassistent till södra Stockholm

Är du en finsktalande ekonomiassistent och vill jobba inom leverantörsreskontra på ett stort nordisk bolag? Läs mer här!

Just nu söker en av våra större kunder en finsktalande ekonomiassistent till deras avdelning för leverantörsreskontra. Du kommer att arbeta med stora flöden mot finsktalande kunder och tjänsten är placerad på vår kunds kontor i Telefonplan, i södra Stockholm. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du erbjuds en möjlighet att få använda dina ekonomikunskaper inom leverantörsreskontra i kombination med det finska språket. Hos vår kund kommer du att tillhöra ett härligt team på åtta personer som tillsammans sköter leverantörsreskontra för vår kunds bolag i Sverige, Norge och Finland. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som ekonomiassistent arbetar du med leverantörsreskontra, ax till limpa. Du kommer att fokusera på de finska bolagen. Dina arbetsuppgifter innefattar: 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att ansvara för ett antal finska bolag där du säkerställer att alla leverantörsfakturor hanteras och bokförs. Tillsammans med dina kollegor i teamet kommer ni att hantera stora flöden och även ha kontakt med leverantörer och interna projektledare på telefon och mail. 

Det här är ett konsultuppdrag via TNG med mycket goda möjligheter till förlängning/överrekrytering. Tjänsten förväntas starta relativt omgående.

VEM ÄR DU?

För jobbet krävs det att du har lång erfarenhet av leverantörsreskontra och att arbeta med stora flöden, då vår kund hanterar ca 300.000 fakturor om året. Eftersom du kommer att arbeta med finska leverantörer och även stötta de svenska bolagen så behöver du vara flytande i finska och svenska i tal och skrift. 

Som person är du driven och energisk. Du gillar att jobba i team och trivs när kollegor ställer upp för varandra. Det är stora flöden du kommer att arbeta med och det kräver att du är noggrann, kan prioritera, är kommunikativ och har förmågan att arbeta fokuserat under arbetstoppar. 

Låter det här som en beskrivning av dig? Skicka gärna in din ansökan! 

Alla lediga jobb