TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Finsktalande kundsupport Visma EssCom AB Stockholm

Talar du finska, är serviceinriktad och har ett stort IT intresse? Visma Esscom AB i Bromma söker omgående en ny medarbetare!

Talar du finska och vill utveckla dina kunskaper inom IT och support? Drivs du av samarbete och är serviceinriktad som person? Nu har du möjlighet att komma till ett glatt och trevlig gäng på Visma Esscom i Bromma! De behöver en ny kollega omgående, välkommen in med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Visma EssCom AB är ett rikstäckande företag som ligger i absolut framkant vad gäller eftermarknadstjänster inom elektronik och IT. Du kommer att få en gedigen introduktion och möjlighet att få en rivstart på din karriär inom IT och kundsupport. 

Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård
Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som medarbetare på kundsupporten kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är på heltid och förväntas starta omgående och pågå 3 månader med möjlighet till förlängning eller överrekrytering. Detta är ett konsultuppdrag via TNG. Arbetsplatsen är belägen på gångavstånd till Bromma Blocks och tvärbanan stannar 100 m från kontoret. Möjlighet till personalparkering finns också. 

VEM ÄR DU?

Vi tror att du som söker har en avslutad gymnasieutbildning, kanske inom IT eller har ett stort privat IT-intresse. Du har kanske också tidigare erfarenhet av liknande arbete inom kundsupport eller service? Framförallt är du som person väldigt serviceinriktad och gillar att samarbeta. 

Du talar och skriver flytande finska, svenska och engelska. 

Alla lediga jobb