TNG
Fitness24Seven i Göteborg söker extrapersonal!

Fitness24Seven i Göteborg söker extrapersonal!

Vill du arbeta extra som Gymvärd i Göteborgsområdet? Ta då chansen att söka till Fitness24Seven redan idag!

Arbetsgivare Fitness24Seven
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2022-01-07
Flextid Flextid
Friskvård Friskvård
Gratis träning Gratis träning
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Helena Söderström
Ålder har inget med kompetens att göra. Så vi frågar inte efter den!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Helena Söderström

Vill du arbeta extra som Gymvärd i Göteborgsområdet? Ta då chansen att söka till Fitness24Seven redan idag!

Trivs du i ett flexibelt arbete där du jobbar extra vid behov? Älskar du träningsbranschen och har en naturlig fallenhet för människor och service? Då ska du skicka in din ansökan till rollen som Site Responsible/Gymvärd till anläggningarna i Göteborg på Fitness24Seven.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen som Site Responsible/Gymvärd på anläggningarna i Göteborg kommer du att jobba i en miljö där träning och hälsa är i centrum. Fitness24Sevens vision är att erbjuda träningsmöjligheter som är tillgängligt, välkomnande och som alla har råd med.

Som Site Responsible/Gymvärd får du ett varierande jobb där service är i fokus. Jobbet innebär mycket kontakt med människor, dels med dina kollegor men mest med gymmets medlemmar. Du kommer hjälpa medlemmarna med olika ärenden, både högt som lågt, där målet är att alla ska känna sig välkomna oavsett om man är van att träna eller om det är första gången personen är på ett gym.

Du kommer inledningsvis få en introduktion för din roll som Site Responsible/Gymvärd. I början av anställningen blir du också tilldelad en egen Trainer som hjälper dig med allt från det praktiska men som även finns till hands om du har frågor eller funderingar kring jobbet. Under hela din anställning har du även möjligheten att ta del av Fitness24Seven utbildningsprogram. På Fitness24Seven har vi en god gemenskap och bra sammanhållning bland personalen där många även hittar på saker utanför arbetstid.

Du erbjuds en marknadsmässig lön samt gratis träningskort till alla Fitness24Sevens gym.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Site Responsible/Gymvärd kommer du att ansvara för driften på dina gymanläggningar i Göteborg. Det innebär bland annat att:

 • uppmuntra medlemmens träning och skapa återbesök
 • fånga upp behov och feedback från medlemmar
 • skapa en säker och trygg träning på anläggningen
 • utföra funktionskontroll av träningsutrustning
 • jobba mot uppsatt budget
 • lägga beställningar och hantera order
 • registrera nya medlemmar, besvara mejl och liknande administration

För rätt person finns det även möjlighet att hålla enkla träningspass på gymmet med cirka 6-8 medlemmar åt gången. Du kommer då visa enkla basövningar som medlemmarna gör i cirkel i en lättsam och avslappnad atmosfär. Du kommer få en grundlig utbildning av Fitness24Seven och vara med på pass själv innan du håller egna pass.

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Du planerar själv ditt arbete dagligen och veckovis, så att du hinner med både kundkontakt och administrativt arbete. Till din hjälp har du avstämningar med en area manager, och under introduktionen tar du del av vilka rutiner som du behöver ha koll på.

Tjänsten är en timanställning där du kommer åka runt till de olika gymmen i Göteborgsområdet. Du kommer att få en introduktion som ger dig en bra grund att bygga vidare på i rollen som Site Responsible/Gymvärd.

Du förväntas kunna arbeta cirka två pass per vecka, i snitt 4-5h per pass, men det kan komma att erbjudas fler eller färre arbetspass under vissa veckor/perioder.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som:

 • har ett intresse för service
 • tycker träning och hälsa är intressant
 • jobbar effektivt, organiserat och självständigt
 • har lätt att anpassa dig efter olika situationer
 • tycker om att bygga relationer med medlemmar
 • ser en långsiktighet med jobbet på Fitness24Seven
 • är minst 18 år gammal

Har du tidigare arbetat med ett serviceinriktat jobb är det meriterande, men inget krav. Vi ser att du behärskar svenska flytande i tal och skrift och har en god förståelse för engelska i tal och skrift.

Vi tar inte emot ansökningar via email. Du söker istället jobbet enkelt via anvisad länk på eller till TNGs hemsida (www.tng.se/lediga-jobb).

Fitness24Seven

Fitness24Seven

Fitness24Seven är en av världens snabbast växande gymkedjor och riktar sig till den vanliga motionären som tycker att kvalitativ träning inte skall kosta en förmögenhet. På drygt tio år har de gått från att ha ett enda gym i Malmö till att ha över 230 anläggningar i 6 länder på 3 olika kontinenter. Som medlem på Fitness24Seven har du tillgång till alla anläggningar, i alla länder, dygnet runt. Dessutom ingår gruppträning och det finns även separat avdelning för tjejer. Fitness24Seven har ett stort fokus kring CSR och arbetar bland annat mot organisationer som SOS-barnbyar. Värderingarna som genomsyrar företaget är long-term thinking, on the customers’ terms, learning organisation, cooperation makes the team and social responsibility.

Arbetsgivare Fitness24Seven
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2022-01-07
Helena Söderström
Visste du att du alltid kan följa status på dina ansökningar online?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Helena Söderström

Räkna ut avståndet till jobbet

Anna Branzells Gata, Göteborg