TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Fitness24Seven söker Gymvärd till Fagersta!

Glad och träningsintresserad Gymvärd på deltid till Fitness24Seven Fagersta i Västmanland!

Är du en social person som tycker om att inspirera och motivera andra? Vill du arbeta som Gymvärd där du samtidigt får hålla i små träningsklasser i gymmet som en service till medlemmarna? Fitness24Seven i Fagersta söker en Gymvärd som vill arbeta deltid.

Låter det som någonting för dig? Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

I rollen som Gymvärd på anläggningen i Fagersta kommer du att jobba i en miljö där träning och hälsa är i centrum. Fitness24Sevens vision är att erbjuda träningsmöjligheter som är tillgängligt, välkomnande och som alla har råd med.

Som Gymvärd får du ett varierande jobb där service är i fokus. Jobbet innebär mycket kontakt med människor, dels med dina kollegor men mest med gymmets medlemmar. Du kommer hjälpa medlemmarna med olika ärenden, både högt som lågt, där målet är att alla ska känna sig välkomna oavsett om man är van att träna eller om det är första gången personen är på ett gym.

Du kommer inledningsvis få en introduktion för din roll som Gymvärd. I början av anställningen blir du också tilldelad en mentor som hjälper dig med allt från det praktiska men som även finns till hands om du har frågor eller funderingar kring jobbet. Under hela din anställning har du även möjligheten att ta del av Fitness24Seven utbildningsprogram. På Fitness24Seven har vi en god gemenskap och bra sammanhållning bland personalen där många även hittar på saker utanför arbetstid.

Du erbjuds gratis träningskort på alla Fitness24Sevens gym.

Personalrabatter
Personalrabatter
Friskvård
Friskvård
Gratis träning
Gratis träning
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Gymvärd kommer du att ansvara för driften på din gymanläggning i Fagersta. Det innebär bland annat att:

I arbetet ingår det att hålla enkla träningspass på gymmet med cirka 6-8 medlemmar åt gången. Du kommer då visa enkla basövningar som medlemmarna gör i cirkel i en lättsam och avslappnad atmosfär. Du kommer få en grundlig utbildning av Fitness24Seven och vara med på pass själv innan du håller egna pass.

Värt att veta

Tjänsten är deltid på 40% med arbetstider måndag till torsdag kl. 15:45 - 19:15. Tänkt start är omgående. Du kommer att få en introduktion som ger dig en bra grund att bygga vidare på i rollen som Gymvärd.

Fagersta är en mycket lugn anläggning med ett litet gäng stammisar som hjälper till att hålla gymmet i fint skick. Här behövs en person som vill fortsätta bygga gemenskapen och locka in fler medlemmar till gymmet. Vi ser gärna att du är träningsintresserad och kan tänka sig att hålla cirkelklasser i gymmet som en service till medlemmarna.

Våra förväntningar

Vi söker dig som:

Har du tidigare arbetat med ett serviceinriktat jobb är det meriterande, men inget krav. Vi ser att du behärskar svenska flytande i tal och skrift och har en god förståelse för engelska i tal och skrift. 

Med hänvisning till 5 kap 2 § Arbetsmiljölagen behöver du vara minst 18 år. Rollen innefattar ensamarbete, hantering av betalningsmedel och utförs delvis på kvällar.

Vi tar inte emot ansökningar via email. Du söker istället jobbet enkelt via anvisad länk på eller till TNGs hemsida (www.tng.se/lediga-jobb).

Alla lediga jobb