TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Fitness24Seven söker sommarjobbare till Stockholm!

Gillar du träning och är duktig på service och kundbemötande? Fitness24Seven söker medarbetare till Stockholm!

Fitness24Seven är på jakt efter en positiv och utåtriktad sommarvikarie som brinner för service. I första hand är det gymmen i Solna Huvudsta och Sollentuna Centrum som har behov. Är du flexibel, letar sommarjobb och tycker detta låter som en rolig sysselsättning? Underbart! Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

I rollen som Gymvärd på anläggningen i Solna Huvudsta och Sollentuna Centrum kommer du att jobba i en miljö där träning och hälsa är i centrum. Fitness24Sevens vision är att erbjuda träningsmöjligheter som är tillgängligt, välkomnande och som alla har råd med.

Som Gymvärd får du ett varierande jobb där service är i fokus. Jobbet innebär mycket kontakt med människor, dels med dina kollegor men mest med gymmets medlemmar. Du kommer hjälpa medlemmarna med olika ärenden, både högt som lågt, där målet är att alla ska känna sig välkomna oavsett om man är van att träna eller om det är första gången personen är på ett gym.

Du kommer inledningsvis få en introduktion för din roll som Gymvärd. I början av anställningen blir du också tilldelad en mentor som hjälper dig med allt från det praktiska men som även finns till hands om du har frågor eller funderingar kring jobbet. Under hela din anställning har du även möjligheten att ta del av Fitness24Seven utbildningsprogram. På Fitness24Seven har vi en god gemenskap och bra sammanhållning bland personalen där många även hittar på saker utanför arbetstid.

Du erbjuds gratis träningskort på alla Fitness24Sevens gym.

Personalrabatter
Personalrabatter
Friskvård
Friskvård
Gratis träning
Gratis träning
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Gymvärd kommer du att ansvara för driften på din gymanläggning i Solna Huvudsta och Sollentuna Centrum. Det innebär bland annat att:

För rätt person finns det även möjlighet att hålla enkla träningspass på gymmet med cirka 6-8 medlemmar åt gången. Du kommer då visa enkla basövningar som medlemmarna gör i cirkel i en lättsam och avslappnad atmosfär. Du kommer få en grundlig utbildning av Fitness24Seven och vara med på pass själv innan du håller egna pass.

Värt att veta

Tjänsten är en vid behovsanställning där du behöver kunna arbeta deltid på gymmet i Solna Huvudsta mellan vecka 23-26 med arbetstider måndag-torsdag kl. 12:00-20:00 och fredag kl. 12:00-16:00. Samt även deltid mellan vecka 27-29 på gymmet i Sollentuna Centrum med arbetstider måndag till torsdag kl. 16:00-19:00.

Utöver det är det önskvärt att du kan arbeta extra 2-3 dagar i veckan på flera av gymmen i Stockholm när behov uppstår i sommar samt fortsätta jobba extra till hösten.

Du planerar själv ditt arbete dagligen och veckovis, så att du hinner med både kundkontakt och administrativt arbete. Till din hjälp har du avstämningar med en area manager, och under introduktionen tar du del av vilka rutiner som du behöver ha koll på.

Våra förväntningar

Vi söker dig som:

Har du tidigare arbetat med ett serviceinriktat jobb är det meriterande, men inget krav. Vi ser att du behärskar svenska flytande i tal och skrift och har en god förståelse för engelska i tal och skrift. Med hänvisning till 5 kap 2 § Arbetsmiljölagen behöver du vara minst 18 år. Rollen innefattar ensamarbete, hantering av betalningsmedel och utförs delvis på kvällar.

Vi tar inte emot ansökningar via email. Du söker istället jobbet enkelt via anvisad länk på eller till TNGs hemsida (www.tng.se/lediga-jobb).

Alla lediga jobb