TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Fleet Manager till ICA i Stockholm

ICA söker en Fleet Manager inom E-handelslogistiken som ska samordna ett effektivt nyttjande av transportmedel för ICAs E-handel.

Trivs du i en verksamhet i ständig utveckling och har vana av att arbeta i förändring? Har du arbetat i liknande position och har erfarenhet av logistik? Då kan det här vara tjänsten för dig. Den snabba utvecklingen inom E-handelslogistiken medför att ICA måste öka deras kompetens kring hantering och utveckling av deras transportmedel. ICA söker därför en Fleet Manager inom E-handelslogistiken i Stockholm, som tillsammans med de lokala transportorganisationerna ska bidra till att utveckla en e-handelslogistik i världsklass.

Vi arbetar med löpande urval, läs mer om tjänsten nedan och lämna in en ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Har du vilja och egna idéer finns en mängd möjligheter att lyckas hos oss. ICA:s värderingar grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskap. ICA satsar på kompetensutveckling, innovation med interna utbildningar och chefsprogram. Här får du:

Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
6 v semester
6 v semester

Dina arbetsuppgifter

Som Fleet Manager ansvarar du för att effektivt samordna transportmedlen för ICAs E-handel genom nära samarbete med lokala transportorganisationer, transportutvecklingsfunktioner och inköpsavdelningen.

Dina huvudsakliga uppgifter innefattar att:

Värt att veta

Din placeringsort är Stockholm eller Göteborg och du kommer ha ett centralt ansvar för hela e-handelslogistikens flotta samt ha två personer som rapporterar direkt till dig. Då detta är en verksamhetsnära roll förväntas du arbeta på plats men möjlighet till att arbeta remote finns. Du rapporterar till Head of Operations Development E-commerce och har oreglerad arbetstid.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst som inleds med en provanställningsperiod. 

ICA ska spegla sina kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. ICA strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för sina medarbetare. Drogtestning tillämpas i samband med rekryteringsförfarandet.

Våra förväntningar

ICA lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, men för att trivas och vara framgångsrik i denna roll söker vi dig med akademisk examen el. relevant motsvarande arbetslivserfarenhet samt goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Du ska också ha kunskap/erfarenhet; 

Du har också intresse för miljörelaterad utveckling samt fordonsteknik.

Eftersom detta är en position med många kontaktytor och stort ansvar ser vi att du är strukturerad, resultatorienterad och har god kommunikativ förmåga. Din starka beslutsförmåga och ledaregenskaper är värdefulla i rollen. Med ditt intresse för logistik och förmåga att fokusera på transporter, samt din förståelse för vår affär och lönsamhet, är vi övertygade om att du kommer att göra betydande bidrag till vår verksamhet.

Alla lediga jobb