TNG
Flertalet rekryteringsassistenter till TNG, Deltid

Flertalet rekryteringsassistenter till TNG, Deltid

Vill du jobba extra / deltid med fördomsfri rekrytering på TNG i Stockholm där du får möjlighet att växa och utvecklas med oss?

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-10-26
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Sinisa Strbac
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Sinisa Strbac

0704912198

Vill du jobba extra / deltid med fördomsfri rekrytering på TNG i Stockholm där du får möjlighet att växa och utvecklas med oss?

Vi söker dig som är intresserad av att lära dig mer om rekrytering, kandidatattraktion samt personbedömning på TNG i Stockholm. Dessutom får du lära dig hur man bygger en strukturerad, fördomsfri, kompetensbaserad och digital rekryteringsprocess. Detta är ett perfekt extrajobb för dig som studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

TNG är ett rekryteringsföretag med starka värderingar, ett magiskt kunderbjudande och en kultur där innovation är vardag. Vi jobbar med fördomsfri rekrytering, helt enkelt. Du får chansen att lära dig rekryteringsprocessens alla moment, från kravprofilsutformning till att ringa på referenser och skicka information inför avtalsskrivning. 

Du kommer att tillhöra en grupp av rekryterare vars uppgift är att lösa uppdrag inom både bemanning och rekrytering. Teamet jobbar ihop, delar på ansvaret och ser till att rätt kandidat med rätt potential blir vald för rätt tjänst och rätt kund. Fördomsfritt.  

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som rekryteringsassistent på TNG kommer du att arbeta med att

  • Skapa och publicera annonser
  • Söka efter kandidater i interna samt externa nätverk
  • Kompetensbaserade intervjuer via telefon
  • Säkerställa och upprätthålla en god kontakt med våra kandidater
  • Kvalitetssäkring av kandidater (bl.a. referenstagning)
  • Aktivt bidra till utveckling av våra interna processer. 

Allt eftersom du skaffar dig kunskap och erfarenhet kommer din vardag att innehålla fler arbetsuppgifter/ansvarsområden. 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten startar omgående, efter överenskommelse. Vi ser på detta långsiktigt och vill gärna att du blir kvar hos oss i minst 1-2 år. Är du student ser vi att du har minst två terminer kvar av din utbildning.

Vi förväntar oss att du kan arbeta 2-3 heldagar(8-17) per vecka. Dessa dagar fördelas fritt, efter överenskommelse. Självklart finns det utrymme för både fler timmar per vecka och heltid under större helgperioder, såsom under sommarmånaderna.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För att bli aktuell kandidat för denna tjänst vill vi att du har en annan huvudsaklig sysselsättning, såsom studier alternativt annat deltidsarbete. Du utbildar dig exempelvis inom personal/HR, ekonomi, beteende- eller samhällsvetenskap och söker ett extrajobb att ha parallellt med dina studier. Du kan också ha utbildat dig inom något av dessa områden tidigare och är intresserad av ett deltidsjobb under en längre tid. 

Som person måste du vara

  • Strukturerad för att kunna prioritera och strukturera flertal arbetsuppgifter/kandidater/uppdrag/kollegor samtidigt.
  • Kommunikativ för att du behöver vara duktig på att förmedla information mellan olika parter/kollegor, samt att du behöver kunna prata med både kandidater och rekryterande bolag på deras språk.
  • Problemlösare för att det är vad en rekryterare gör i vardagen, du kommer att ställas inför olika utmaningar och situationer som kräver att du agerar både snabbt och effektivt så att dina timmar läggs på rätt moment. 

Om du väljer att söka denna tjänst, kommer du vid ansökningstillfället få göra ett par begåvnings- och färdighetstester. Se till att slutföra dem så snart du kan. 

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-10-26
Sinisa Strbac
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Sinisa Strbac

0704912198

Räkna ut avståndet till jobbet

Västra Järnvägsgatan 15