TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Flertalet rekryteringsassistenter till TNG, Deltid

Vill du jobba extra / deltid med fördomsfri rekrytering på TNG i Stockholm där du får möjlighet att växa och utvecklas med oss?

Vi söker dig som är intresserad av att lära dig mer om rekrytering, kandidatattraktion samt personbedömning på TNG i Stockholm. Dessutom får du lära dig hur man bygger en strukturerad, fördomsfri, kompetensbaserad och digital rekryteringsprocess. Detta är ett perfekt extrajobb för dig som studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

TNG är ett rekryteringsföretag med starka värderingar, ett magiskt kunderbjudande och en kultur där innovation är vardag. Vi jobbar med fördomsfri rekrytering, helt enkelt. Du får chansen att lära dig rekryteringsprocessens alla moment, från kravprofilsutformning till att ringa på referenser och skicka information inför avtalsskrivning. 

Du kommer att tillhöra en grupp av rekryterare vars uppgift är att lösa uppdrag inom både bemanning och rekrytering. Teamet jobbar ihop, delar på ansvaret och ser till att rätt kandidat med rätt potential blir vald för rätt tjänst och rätt kund. Fördomsfritt.  

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som rekryteringsassistent på TNG kommer du att arbeta med att

Allt eftersom du skaffar dig kunskap och erfarenhet kommer din vardag att innehålla fler arbetsuppgifter/ansvarsområden. 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten startar omgående, efter överenskommelse. Vi ser på detta långsiktigt och vill gärna att du blir kvar hos oss i minst 1-2 år. Är du student ser vi att du har minst två terminer kvar av din utbildning.

Vi förväntar oss att du kan arbeta 2-3 heldagar(8-17) per vecka. Dessa dagar fördelas fritt, efter överenskommelse. Självklart finns det utrymme för både fler timmar per vecka och heltid under större helgperioder, såsom under sommarmånaderna.

VEM ÄR DU?

För att bli aktuell kandidat för denna tjänst vill vi att du har en annan huvudsaklig sysselsättning, såsom studier alternativt annat deltidsarbete. Du utbildar dig exempelvis inom personal/HR, ekonomi, beteende- eller samhällsvetenskap och söker ett extrajobb att ha parallellt med dina studier. Du kan också ha utbildat dig inom något av dessa områden tidigare och är intresserad av ett deltidsjobb under en längre tid. 

Som person måste du vara

Om du väljer att söka denna tjänst, kommer du vid ansökningstillfället få göra ett par begåvnings- och färdighetstester. Se till att slutföra dem så snart du kan. 

Alla lediga jobb