TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Flygelektriker – Patria Helicopters, Arlanda

Vill du ta nästa steg i din karriär som elektriker? Patria Helicopters på Arlanda utökar sitt team av flygelektriker!

Har du kanske arbetat med bilar, tåg eller flyg och är behörig elektriker? Då kan du vara den person som Patria Helicopters söker för att utöka sitt team av flygelektriker på Arlanda i Stockholm! Bli en del av ett team där alla är lika passionerat intresserade av flygplans elektriska system.

Låter det spännande? Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som flygelektriker på Patria Helicopters kommer du att ingå i ett team av andra passionerade kollegor på en arbetsplats som värdesätter lagarbete och professionell utveckling.

Patria Helicopters är en väletablerad och internationell aktör inom av helikopterunderhåll, helikopterkomponenter och utrustning samt motorer, uppgraderingar och modifieringar. Patria finns på flera platser över hela Europa och deras tjänster är mycket efterfrågade varför deras företag just nu befinner sig i en snabb tillväxtfas!

 

Betald parkering
Betald parkering
Gym på kontoret
Gym på kontoret
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Som flygelektriker kommer du rapportera till underhållschefen och underhållsansvarig. Du kommer att vara stationerad på Patria Helicopters kontor på Arlanda, Stockholm. Det finns gratis parkering och möjlighet att resa med kollektivtrafik finns (en 20 minuters promenad från kontoret). Arbetstiderna är 07:00-16:05 (måndag - torsdag) och 07:00-13:30 (fredag) med flextidsförmåner. Personalen är kollektivavtalsanslutna och företaget erbjuder även friskvårdsbidrag samt arbetsmobil. Det finns till och med ett personalgarage för dem som tycker om att meka med sin bil på fritiden.

Våra förväntningar

För att lyckas i denna roll tror vi att du:

Alla lediga jobb