TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Flygtekniker – Patria Helicopters, Arlanda

Är du tekniker inom kategori B1.3 och intresserad av flyg? Patria Helicopters utökar sitt team på Arlanda, Stockholm!

Är du utbildad tekniker med erfarenhet av underhåll, reparationer och drift? Patria Helicopters AB befinner sig i en tillväxtfas och behöver förstärkning varför de söker efter nya tekniker till deras team på Arlanda, Stockholm.

Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Patria Helicopters är en väletablerad och internationell aktör inom av helikopterunderhåll, helikopterkomponenter och utrustning samt motorer, uppgraderingar och modifieringar. Patria finns på flera platser över hela Europa och deras tjänster är mycket efterfrågade varför deras företag just nu befinner sig i en snabb tillväxtfas!

Som tekniker på Patria Helicopters kommer du att ingå i ett team tillsammans med andra passionerade tekniker på en arbetsplats som värdesätter lagarbete och professionell utveckling! Du arbetar nära ett team av mekaniker för att säkerställa leverans av högkvalitativ service.

Betald parkering
Betald parkering
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Gym på kontoret
Gym på kontoret
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Du kommer att ingå i ett team med sex andra erfarna tekniker och rapportera till Underhållschefen och Produktionsledaren. Du kommer att vara stationerad på Patria Helicopters kontor på Arlanda, Stockholm. Det finns gratis parkering och möjlighet att resa med kollektivtrafik finns (en 20 minuters promenad från kontoret). Arbetstiderna är 07:00-16:05 (måndag - torsdag) och 07:00-13:30 (fredag) med flextidsförmåner. Personalen är kollektivavtalsanslutna och företaget erbjuder även friskvårdsbidrag samt arbetsmobil. Det finns till och med ett personalgarage för dem som tycker om att meka med sin bil på fritiden.

Våra förväntningar

För att lyckas i denna roll förväntar vi oss även att du har:

Alla lediga jobb