TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Focus Nordic i Göteborg söker en Controller

Har du erfarenhet som controller och vill vara med och påverka? Nu söker Focus Nordic i Göteborg dig och dina kunskaper!

Focus Nordic expanderar och behöver nu utöka sin ekonomiavdelning, här finns möjligheten att få vara med och skapa nya arbetssätt med hjälp av dina tidigare erfarenheter som controller. Har du även erfarenhet och förståelse kring redovisningsfrågor? Då är denna kombinerade och varierande rollen något för dig!

Focus Nordic är Europas ledande distributör inom foto, video och optik. Vi strävar efter att vara den mest uppskattade partnern för våra kunder och leverantörer. Vill du bli en del utav vår vision? Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

I din roll som controller kommer du bland annat få möjlighet att utveckla befintliga rutiner och verktyg kring rapportering och analyser. Är du en person som motiveras av att förbättra arbetssätt, implementera nya rutiner och vill utvecklas tillsammans med oss som företag? Då hoppas vi att du klickar på den stora gröna knappen "Sök jobbet"!

Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Friskvård
Friskvård
6 v semester
6 v semester
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård

Dina arbetsuppgifter

 

Värt att veta

Focus Nordic är ett företag med en familjär känsla och högt i tak. Nu har du möjlighet att bli en av oss på ekonomiavdelningen, ta chansen!

Vilka är Focus Nordic? Med ekonomiska skalbarhetsfördelar mellan länder, språk, valutor och kulturer representerar Focus Nordic effektivt ett stort antal tillverkare och varumärken inom foto, video och kikare. Detta för att erbjuda ett omfattande och brett produktsortiment. Vi har ett centraliserat huvudkontor i Sverige som täcker logistik, produktledning, marknadsföring, ekonomi och IT. Tillsammans med marknadsexpertis i våra lokala säljteam, täcker vi alla våra lokala marknader.

 

Våra förväntningar

Vi tror att du är en person med en analytisk problemlösningsförmåga för att kunna hitta logiska lösningar. Vidare behöver du ha en god samarbetsförmåga och serviceinriktad approach. Du trivs i en roll med flera kontaktytor där du får dra nytta av dina sociala och kommunikativa färdigheter och har samtidigt god förmåga att driva ditt arbete självständigt.

Vi söker dig med en högskoleexamen inom ekonomi som har några års erfarenhet av rapportering och redovisning. Du är van att arbeta med rapporterings- och redovisningsapplikationer samt är erfaren användare av Excel-, analysverktyg, PowerPoint och Word. Vi ser också vikten av erfarenhet och god förståelse av databas strukturer.


Eftersom vi arbetar i en internationell miljö är det viktigt att du behärskar att kommunicera på engelska och svenska, både i tal och skrift.

Alla lediga jobb