TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Fondadministratör till AMF Fonder i Stockholm

AMF Fonder söker nu en Fondadministratör till deras team i Stockholm

Vill du vara delaktig i att ge AMF:s kunder en så hög och trygg pension som möjligt? Nu har du chansen att få jobba vid AMF Fonder som fondadministratör och göra skillnad på riktigt! Är du en social och kundfokuserad person som har erfarenhet av fondadministration? Tycker du dessutom om utveckling och digitalisering? Då kan det vara dig vi söker!

Ansök redan idag! Urval sker löpande.

Ditt anställningserbjudande

Som fondadministratör vid AMF Fonder kommer du att ingå i ett team på fyra personer. Ett sammansvetsat glatt gäng som alla tar ansvar och bidrar till att leverera varje dag. Vid AMF får du möjlighet till personlig utveckling och karriärvägarna är många. Förutom dina härliga kollegor välkomnas du av en dedikerad chef som stöttar dig utifrån dina behov och målsättningar. 

AMF bjuder in till en vänlig företagskultur där värdeorden Öppen, Trygg och Mänsklig genomsyrar hela organisationen. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Gym på kontoret
Gym på kontoret
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

Som fondadministratör vid AMF Fonder har du arbetsuppgifter såsom:

Värt att veta

AMF Fonder AB är ett helägt dotterbolag till AMF Tjänstepension AB. AMF Fonder har tillstånd att bedriva fondverksamhet, förvaltning av alternativa investeringsfonder och diskretionära investeringsportföljer.

AMF Fonder sitter i ljusa och fräscha lokaler centralt beläget vid Stockholms Centralstation. Med bland annat egen matsal och gym i byggnaden trivs medarbetarna otroligt bra här. 

Ditt team och du jobbar varje dag för att förse kunderna med bästa service och hela tiden ligga steget före när det kommer till att se morgondagens behov. Digitalisering och effektivisering av arbetssättet är ett ständigt pågående inslag i din vardag.

 

Våra förväntningar

Du som söker har:

Som person är du en god administratör, social, bra på att samarbeta i grupp och tar egna initiativ. Du är noggrann, samt har förmågan att prioritera. Vidare är du nyfiken av dig och tycker det är kul att jobba med teknisk felsökning.

Då arbetet är väldigt varierande från dag till dag så det viktigt att du är flexibel och har förmågan att prioritera ditt arbete. Utöver detta behöver du vara serviceinriktad och intresserad av kundkontakter då vi har återkommande dialog med våra kunder. 

Alla lediga jobb