TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Fordons- och underhållschef till VR i Helsingborg

Ta ledningen i vår utveckling av fordon och underhåll inom spårtrafiken! VR i Helsingborg söker en fordons- och underhållschef!

Motiveras du av arbete med teknik och vill driva underhåll och utveckling? VR Sverige i Helsingborg söker nu dig som vill ansvara för vår fordonsflotta och underhåll inom järnvägstrafiken. Som fordons- och underhållschef erbjuds du en viktig roll i att säkerställa att våra fordon som används i driften är trafiksäkra och motsvarar de krav som finns.

Ditt anställningserbjudande

Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

Dina arbetsuppgifter

Som Fordons- och underhållschef ansvarar du för fordon och underhåll kopplat till järnvägstrafiken för Pågatågen och Östgötapendeln. Det innebär bland annat att du: 

Värt att veta

Din arbetsplats är vår moderna verkstad för underhåll som ligger på Råå, strax söder om Helsingborg. Du är en del av teamet inom Trafik och ingår i ledningsgruppen för VR Pågatågen och VR Östgötapendeln. Du rapporterar till Affärsområdeschef Pågatågen. Resor förekommer till viss del i tjänsten, främst till våra underhållsdepåer bland annat i Mjölby och Malmö. Vi ser gärna att du är på plats större delen av tiden, men viss möjlighet till hemarbete finns. 

Våra förväntningar

Vi söker dig som har en hög teknisk förståelse och tidigare erfarenhet av arbete med fordonsflotta och underhåll. Det är meriterande om du har en ingenjörsbakgrund inom maskinteknik eller närliggande, men inget krav. Vi värderar tidigare erfarenhet av liknande arbete högt och det är meriterande med erfarenhet specifikt inom spårvägstrafik.

Personlighetsmässigt ser vi gärna att du har förmåga att fatta beslut i olika situationer baserat på din förståelse och kunskap för både tekniska, ekonomiska och säkerhetsmässiga delar. Du arbetar systematiskt och tar ansvar för att driva på ditt arbete genom god planering, struktur och uppföljning. Du är lyhörd och skapar god kontakt med dina samarbetspartners både internt och externt genom din förmåga att kommunicera.

Alla lediga jobb