TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Fordonschef till Arlanda Express, Stockholm

Till Arlanda express, Stockholm söker en engagerad Fordonschef som vill följa med på en spännande förändringsresa

Vill du följa med på Arlanda express transformationsresa med målet att vara det mest innovativa företaget inom resebranschen med kunden i centrum? Vi tillhör en framtidsbransch och just nu söker vi efter nya kollegor som vill vara med på denna resa och bidra till ännu nöjdare kunder och en hållbar framtid.
A-train AB som äger och driver Arlanda express är en idérik och handlingskraftig organisation där många utvecklingar och investeringar nu görs för att ytterligare förbättra reseupplevelsen.

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Arlanda express präglas av öppenhet, tolerans och förtroende för medarbetarna och alla beslut som fattas genomsyras av värderingarna: pålitlig, nytänkande, omtänksam, modig och inspirerande. Du erbjuds en roll med mycket eget ansvar och variation där det finns goda möjligheter till både professionell och personlig utveckling.
Du kommer till ett modernt företag där man alltid värnar om kvalitet, människor och miljö, med ambitionen att varje dag ge kunderna högklassisk service, resekomfort och omtanke.

Fordonschefen hos Arlanda express har en viktig roll i verksamheten och du kommer ansvara för underhåll, utveckling och förnyelse av tågen. Verksamheten drivs helt och hållet på marknadsmässig grund och har stort fokus på miljö och mångfald. Med din tidigare erfarenhet av upphandling erbjuds du en ledande roll som även kommer att ansvara för det kommande projektet att anskaffa helt nya tåg som ska bidra till att bibehålla och förstärka den positiva kundupplevelsen.

6 v semester
6 v semester
Betald mobil
Betald mobil
Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

Dina arbetsuppgifter

Rollen som Fordonschef är omväxlande och du kommer leda och driva processen för inköp av nästa generations tåg, samtidigt som du säkrar underhåll och förvaltningen av befintliga tåg. Du kommer att ansvara för ledning av den strategiska riktningen för fordonsförvaltning och -utveckling, samt medverka i kommersiella relationer med leverantörer inom det fordonstekniska området.


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar bland annat att:

Värt att veta

Arlanda Express vill bygga vidare på sitt starka varumärke med fokus på kvalitet och en bra upplevelse för samtliga resenärer. Vi söker därför dig som har ett stort intresse för teknik, god ekonomisk förståelse och som motiveras av att leda och utveckla människor. Tillsammans med dina kollegor har du alltid kund och ett smidigt resande i fokus.
Din arbetsplats finns i nya moderna lokaler i centrala Stockholm nära Arlanda express. Du blir en del i ett erfaret och engagerat team där du har personalansvar för en fordonsingenjör.

Våra förväntningar

Vi söker dig som är civilingenjör eller har en högskoleingenjörsutbildning alternativ relevant arbetslivserfarenhet. Vi tror att du har erfarenhet från relevant verksamhetsområde; järnväg, transport, maskin, farkostteknik eller motsvarande samt god teknisk förståelse.

För att trivas i rollen behöver du vara nyfiken, strukturerad och trygg i dig själv. Säkerhet är ett centralt begrepp i verksamheten där du med din strategiska höjd och förståelse för det operativa arbetet snabbt kan få en helhetsbild av vad som behöver göras både på kort och lång sikt. Planering och framförhållning är viktigt för dig och du upprätthåller alltid en god plan för våra fordon.

Självledarskap ser du som en självklarhet och du kan växla mellan självständigt arbete och samarbete med såväl interna som externa kontakter.

Du tycker om att verka i en organisation som genomgår en förändringsresa och förstår att du behöver vara affärsorienterad och initiativrik. Du är pragmatisk och lösningsorienterad och du har god förmåga att sätta dig in i komplexa frågor, identifiera förbättringsområden och agera på eget initiativ. Du delar gärna med dig av dina kunskaper och drivs av att leda, coacha och motivera medarbetare. Som person är du ansvarsfull, handlingskraftig och en god kommunikatör som uppnår uppsatta mål med hög kvalitet.

Alla lediga jobb