TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Fordonsingenjör till Emtrain i Stockholm

Emtrain växer och till sin teknikavdelning söker de en fordonsingenjör som vill vara med och driva företaget framåt. Läs mer här!

Vill du arbeta som fordonsingenjör / systemingenjör på ett företag där du får möjlighet att påverka samhällsutvecklingen och bidra till utvecklingen av infrastruktur? I rollen som fordonsingenjör på Emtrain får du vara med på en spännande utvecklingsresa i en komplex och lösningsfokuserad roll. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Emtrain ägs av MTR Pendeltågen AB och Euromaint Rail AB. Hos Emtrain får du möjlighet att påverka och göra skillnad för både resenärer och miljö. Som fordonsingenjör på Emtrain är du med på en spännande resa i ett jordnära och innovativt bolag. 

Betald kollektiv&shytrafik
Betald kollektiv­trafik
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Ny teknik
Ny teknik
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som fordonsanalytiker är du företages specialist på fordon och du kommer att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Här erbjuds du möjligheten att vara en del av Emtrains pågående utvecklingsresa. Du bidrar till och påverkar utvecklingen genom innovativa idéer, förslag och att självständigt driva förbättrings- och uppföljningsarbete. Du kommer att arbeta nära dina avdelningskollegor men även underhållstekniker och affärsförvaltare för att på ett effektivt sätt tydliggöra och genomföra förbättringsarbete och kommunicera förväntningar och behov. 

Tjänsten är placerad på Emtrains huvudkontor i Älvsjö och du rapporterar till teknikchefen. Tjänsten är en tillsvidareanställning och urval sker löpande.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har civilingenjörsexamen eller likvärdig utbildning och ett intresse för problemlösning och utveckling. Du talar och skriver såväl svenska som engelska obehindrat då du har flera olika kontaktytor. Vidare trivs du i en roll där samarbete är i fokus då du kommer att arbeta med olika kontaktytor internt som externt.

Det är meriterande om du har kunskaper inom fordonsteknik eller erfarenhet av tågunderhåll. Det är också ett plus om du har erfarenhet av projektledning och CSM-RA.

Alla lediga jobb