TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Fordonsingenjör till EuroMaint Rail i Kalmar

EuroMaint Rail söker en fordonsingenjör som har erfarenhet av dieselfordon. Du kan vara placerad i Kalmar eller Nässjö.

Vill du arbeta med dieselfordon och tekniskt underhåll på tunga fordon? Gillar du att analysera och arbeta med förbättringar av tekniklösningar? Perfekt! Då kan detta vara något för dig!

Nu söker vi dig som har erfarenhet av att arbeta med dieselfordon och vi ser gärna att du har arbetat med någon typ av tunga fordon, såsom lastbilar, lastmaskiner eller flyg. Skulle du har erfarenhet av järnvägsfordon så är det självklart perfekt för denna rollen! Ansök redan idag, vi går igenom ansökningar löpande.

Ditt anställningserbjudande

Här får du chansen att bli Euromaints tekniska specialist inom Krösaprojektet och på de fordon som finns där. Du blir den rådgivande specialisten och kommer att arbeta med bolagets tjänster och produkter som säkrar tillförlitligheten och livslängden för spårburna fordon såsom passagerartåg och spårvagnar, godsvagnar samt lok och arbetsmaskiner.

Ny teknik
Ny teknik
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Vi erbjuder kvalificerat tekniskt underhåll och komponentupparbetning som tillgodoser kundernas behov av väl fungerande fordonsflottor.Vårt heltäckande utbud av underhållstjänster och fordonsanpassningar omfattar bland annat kvalificerat tekniskt underhåll och av kunderna eller oss själva initierade fordons-anpassningar.

Beroende på din placering så förekommer det resor till både Kalmar och Nässjö några gånger i månaden.  

Våra förväntningar

För att trivas i rollen som fordonsingenjör på Euromaint är egenskaper som kommunikativ och analytisk förmåga viktiga. Du är den som kommer att ta initiativ och komma med förslag på förbättringar och implementerar dessa. Du ska trivas att arbeta i projekt och ha goda kunskaper att kunna tolka och förstå teknisk dokumentation samt ritningar. 

För övrigt tror vi att du har:

 

Alla lediga jobb