TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Fordonsingenjör till EuroMaint Rail i Nässjö

Har du erfarenhet av dieselmotorer? EuroMaint Rail söker en fordonsingenjör till Nässjö.

Vill du arbeta med tekniskt underhåll på tunga fordon? Trivs du med att proaktivt arbeta med förbättringar av tekniklösningar? Perfekt! Då kan detta vara något för dig!

Nu söker vi dig som har erfarenhet av att arbeta dieselmotorer och med förbättringar inom underhåll.

Ditt anställningserbjudande

Du blir Euromaints tekniska specialist inom Krösaprojektet och de fordon som finns där, men det kan också innebära hantering av övriga fordon inom Euromaint. Du blir den rådgivande specialisten.
Du kommer att arbeta med bolagets tjänster och produkter som säkrar tillförlitligheten och livslängden för spårburna fordon såsom passagerartåg och spårvagnar, godsvagnar samt lok och arbetsmaskiner.

Ny Teknik
Ny Teknik
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Vi erbjuder kvalificerat tekniskt underhåll och komponentupparbetning som tillgodoser kundernas behov av väl fungerande fordonsflottor.Vårt heltäckande utbud av underhållstjänster och fordonsanpassningar omfattar bland annat kvalificerat tekniskt underhåll och av kunderna eller oss själva initierade fordons-anpassningar.

Våra förväntningar

För att trivas i rollen som fordonsingenjör på Euromaint är egenskaper som kommunikativ och analytisk viktiga. Du tar initiativ, kommer med förslag på förbättringar och implementerar dessa och har vana av att arbeta i projekt. Goda kunskaper att kunna tolka och förstå teknisk dokumentation samt ritningar är en stor fördel för att kunna lyckas i rollen.

För övrigt tror vi att du har:

 

Alla lediga jobb