TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Fordonsingenjör till Green Cargo

Fordonsingenjör med ansvar för vagnflottan till Green Cargo, Stockholm

Är du en ingenjör med starkt intresse för fordon och erfarenhet av drifts- och underhållsarbete? Har du erfarenhet av att driva tekniska projekt med fokus på säkerhet och leverans? Med hållbarhet och miljö i fokus är Green Cargo ett företag helt rätt i tiden och du kommer till ett team bestående av kompetenta och engagerade kollegor där du får en roll med stort eget ansvar.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Green Cargo erbjuds du möjligheten att hoppa ombord på en spännande utvecklingsresa mot hållbara och klimatsmarta transporter! Green Cargo står för innovativa investeringsprojekt för effektivare transporter på järnväg, där vagnenheten spelar en avgörande roll. Du kommer att jobba operativt och strategiskt med fokus på att säkerställa Green Cargos arbete med underhåll av vagnparken.

I rollen som fordonsingenjör på vagn erbjöds du:

Friskvård
Friskvård
Karriärs&shymöjligheter
Karriärs­möjligheter
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen är tvärfunktionell och innebär tätt samarbete med ledningen, tekniker, ingenjörer och leverantörer. Du ansvarar för att projekten gällande vagnsunderhåll genomförs enligt plan, inkl. budget. Vidare ansvarar du för att informera Green Cargos ledning om tekniska och säkerhetsrelaterade avvikelser. 

Din placeringsort är Solna men kan även vara Eskilstuna eller Hallsberg. Tjänsten är på heltid och planeras starta så snart vi hittat rätt person. Rollen innefattar också en del resande till verkstäder och depåer runtom i Sverige. 

VEM ÄR DU?

För den här tjänsten ser vi att du är utbildad ingenjör och har viss arbetslivserfarenhet med dig i bagaget. Har du tidigare jobbat med tungt underhåll eller spårfordon där säkerhet och kvalité varit en naturlig del av din vardag är det meriterande. Du bör också ha viss erfarenhet av projektledning, då du kommer ha en central och koordinerande roll. Generell IT-vana är bra och du får introduktion i Green Cargos interna system.

Som person ser vi att du känner dig trygg att jobba i projekterande roller och trivs i en omväxlande vardag. Eftersom du jobbar med flera parallella projekt är det viktigt att du är bra på att planera ditt arbete, har ett strukturerat arbetssätt och är van att ta egna initiativ för att driva ditt jobb framåt. Du bör vara en god kommunikatör och ha lätt för att samarbeta och skapa relationer både internt och externt, då du är den som tillför struktur och det lilla extra i projekten. Vi ser att du är noggrann, följer regler och föreskrifter och har utpräglat säkerhets- och kvalitetstänk. 

Låter detta som ditt nästa steg i karriären? Gillar du branschen och vill vara med på den utvecklings- och förändringsresa som just nu pågår? Välkommen med din ansökan!

Alla lediga jobb