TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Företag inom säkerhetsbranschen söker säljare

Företag inom säkerhetsbranschen letar efter en skicklig säljare för att stärka sitt team i centrala Stockholm

Är du van vid att ta initiativ och aktivt bygga relationer för att driva företagets försäljning? Lockas du av tanken på att vara en del av ett expansivt och spännande företag med utmärkta möjligheter till framgång? Vi söker en engagerad och driven säljare som vill vara en nyckelperson för vår tillväxt. Här erbjuds du inte bara chansen att marknadsföra våra tjänster utan också möjligheten att vara del av en dynamisk och stöttande arbetsmiljö där din potential kan få fullt utlopp.

Detta är ett konsultuppdrag med start omgående. Löptid för uppdraget är initialt 3 månader.

Ditt anställningserbjudande

Du börjar med att vara anställd hos oss på TNG för uppdraget, men det finns sedan goda möjligheter till anställning direkt hos kunden.

Vår kund är ett väletablerat företag som är ledande inom sin bransch. De verkar inom en högaktuell sektor och har upplevt betydande tillväxt under de senaste åren. Du kommer att få välkomnas av cirka 20 kollegor till deras ljusa och moderna kontorslokaler mitt i city.

Under din tid som konsult kommer du att ha en fast månadslön.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

I din roll som säljare på företaget kommer du att få tilldelade listor med potentiella kunder. Din uppgift blir att kontakta dem för att presentera företaget och dess tjänster. Dessa kunder har redan visat någon form av intresse för tjänsterna, så samtalen är inte helt kalla. Om kunden visar fortsatt intresse kan du antingen överföra dem till en ansvarig kollega eller fortsätta att bearbeta dem självständigt. Du kommer att vara en del av ett säljteam bestående av tre personer, där du spelar en nyckelroll för att öka försäljningen.

Värt att veta

Företaget sitter i centrala Stockholm där du utgår ifrån kontoret men har möjlighet att jobba hemifrån någon dag i veckan.

Våra förväntningar

Vi söker dig med några års erfarenhet av försäljning via telefon. Du är duktig på att kommunicera med kund, både på svenska och engelska, där du alltid gör ditt yttersta för att presentera företagets tjänster. Du har tålamod och din erfarenhet gör att du vet att det krävs en hel del samtal innan det blir affär.

Du är tillgänglig omgående.

Alla lediga jobb