TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Försäljningschef Klimat – Region Mellan Ahlsell

Affärsdriven Försäljningschef inom B2B till framgångsrika Ahlsell i Örebro

Är du affärsdriven och brinner för ett coachande ledarskap? Vill du vara med i Ahlsells fortsatta expansion? Då tror vi att du är rätt person för tjänsten som Försäljningschef Klimat till Region Mellan på Ahlsell i Örebro!
Affärsområde Klimat har ett komplett sortiment av produkter för alla typer av ventilation och isoleringsapplikationer.

Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Ahlsell är en värderingsstyrd organisation som erbjuder sina medarbetare utveckling och mycket god arbetsmiljö. Hos oss är atmosfären kamratlig, möjligheterna att påverka stora och du kan genom din kompetens inom verksamhetsstyrning utveckla vår region att nå fortsatta framgångar. Då vi är ett försäljningsinriktat företag har vi ett tempo och framåtdriv i organisationen.

Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du ansvarar för ett team på åtta personer (två Utesäljare och sex Innesäljare). Som Försäljningschef rapporterar du till Regionchefen för region Mellan och ingår i regionens ledningsgrupp.

I din roll ansvarar du för:

Tjänsten är placerad på Ahlsells kontor på Aspholmen i Örebro och innebär resor inom regionen (Värmland, Örebro och Mälardalen).

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som Försäljningschef Klimat har du ett övergripande ansvar för teamets försäljningsresultat, tillväxt och med ditt affärsmannaskap bidrar du till gruppens utveckling mot nya framgångar. 

 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med erfarenhet av att arbeta med försäljning i en ledande position mot professionella kunder (B2B). Det är meriterande om du tidigare haft en ledarroll. Genom ditt ledarskap ser du till att teamet utvecklas och når sina mål.

Du är affärsinriktad, kommunikativ och har lätt för att skapa och bibehålla relationer. Vidare så tar du ett stort eget ansvar och är drivande som person. 

Alla lediga jobb