TNG
Försäljningschef Prefab till Ahlsell i Göteborg

Försäljningschef Prefab till Ahlsell i Göteborg

Gillar du att jobba med affärsutveckling och försäljning? Drivs du av att coacha medarbetare och utveckla ett team? Sök jobbet!

Uppdragsgivare Ahlsell
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2021-05-12
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Friskvård Friskvård
6 v semester 6 v semester
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Helena Björk
Ålder har inget med kompetens att göra. Så vi frågar inte efter den!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Helena Björk

0709-513569

Gillar du att jobba med affärsutveckling och försäljning? Drivs du av att coacha medarbetare och utveckla ett team? Sök jobbet!

Vi söker en Försäljningschef inom Prefab till Ahlsells kontor i Stenkullen, strax utanför Göteborg. Vi söker dig som vill vara med i Ahlsells fortsatta expansion inom affärsområdet Betongkomplement med fokus både på att utveckla personalgruppen och försäljningen. Vi ser att det finns stor potential att både bredda och fördjupa vår affär inom detta område och vi vill gärna ha dig vid rodret på denna resa!

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer till ett expansivt och lönsamt bolag med internationell verksamhet där fokus ligger på Sverige, Norge och Finland. På Ahlsells erbjuds du möjligheten att som Försäljningschef tillsammans med personalen i teamet driva och utveckla affären Prefab mot nya mål och erbjudanden. Du erbjuds också en plats i ledningsgruppen där arbetet är dynamiskt och utvecklingsorienterat med fokus på frågor som är aktuella för Betongkomplement i ett större perspektiv.

Hos oss säljer du inte bara produkter, du erbjuder också våra kunder effektiva logistiklösningar och tjänster som skapar värde i deras processer. Här blir du en del av Sveriges största säljorganisation. Vi får ofta höra att vi är vänliga och tillmötesgående, det gör oss stolta. Vi tar vår position på allvar och arbetar för att bidra till att göra det enklare att bygga ett bättre samhälle.

Ahlsells strävan är att ligga i framkant inom frågor som rör hållbarhet, miljö, inkludering och mångfald och visa öppenhet för nytänkande. Det ska vara trivsamt, roligt och samtidigt enkelt att vara både anställd och kund hos Ahlsell. Vi hoppas att du, precis som vi, verkligen vill vara med och bidra till både arbetsglädje och finansiell framgång vilket vi menar går hand i hand med att ha roligt på jobbet! Vårt mål är att vara den mest attraktiva arbetsgivaren i branschen.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Försäljningschef Prefab förväntas du driva och utveckla befintligt affärsområde inom betongkomplement mot nya ambitiösa mål. Dessutom ser vi stora möjligheter att växa och ta marknadsandelar inom för oss nya marker, där rollen som Försäljningschef Prefab blir en nyckelfunktion.

Som Försäljningschef har du personalansvar och coachar dina medarbetare i det dagliga arbetet. Du arbetar nära ditt team, samreser på kundbesök och coachar medarbetare i deras utveckling.

Tillsammans med Marknadschefen för Betongkomplement samt övriga chefer i ledningsgruppen arbetar du strategiskt för att utveckla och finna nya affärer inom segmentet. Det är en tight ledningsgrupp där strategiska affärsfrågor blandas med ekonomi, resultat produktstrategi, marknadsföring. Genom att komplettera varandra med kompetens och personlighet blir ledningsgruppen starkare i arbetet mot gemensamma mål för verksamheten. 

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

I rollen som Försäljningschef blir du direkt och indirekt ansvarig för cirka 8 personer i rollerna säljare, utesäljare och innesäljare.

Eftersom kunderna befinner sig spridda över hela Sverige kommer det att innebära en del resor för dig tillsammans med dina medarbetare. Du rapporterar till Julia som är Marknadschef Betongkomplement.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi vill att du har flera års erfarenhet av både försäljning och ledarskap och att du har höga ambitioner i det du tar dig an. Det är en stor fördel om du har erfarenhet från industrin och stålbyggnad/smidesverkstad samt Prefab i synnerhet så att du har förståelse för försäljningsprocesserna inom branschen. Du har goda kunskaper i svenska och engelska samt vana och kompetens inom Microsoft Office.

Du har ett intresse och en näsa för affärer och tar tillvara de affärsmöjligheter du nosar upp. Det kommer att vara aktuellt både när det gäller stora strategiska frågor och i det dagliga operativa. Som ledare skapar du en stabil och förtroendeskapande arbetsmiljö genom att agera öppet och ansvarsfullt då du coachar och vägleder dina medarbetare att lyckas med sin försäljning. Du är övertygande, kommunikativ och tydlig samt är van att arbeta med mål, uppföljning och feedback. Vidare så tar du ett stort eget ansvar och är drivande som person.

Ahlsell

Ahlsell

Ahlsell är den ledande distributören i Norden av installationsprodukter, verktyg och förnödenheter för installatörer, byggbolag, fastighetsskötare, industri- och kraftbolag samt offentlig sektor. Det unika kunderbjudandet omfattar över en miljon enskilda produkter och lösningar. Koncernen omsätter cirka 31 miljarder SEK. De tre huvudmarknaderna Sverige, Norge och Finland står för cirka 97% av intäkterna. Med drygt 5 700 medarbetare, över 240 butiker och tre centrallager förverkligar vi varje dag vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs!

Ahlsell
Uppdragsgivare Ahlsell
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-05-12
Helena Björk
Vi ser bortom din CV, ålder, bakgrund, namn och kön när vi rekryterar fördomsfritt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Helena Björk

0709-513569

Räkna ut avståndet till jobbet

Hantverksvägen 21, Stenkullen