TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Försäljningschef till Fitness24Seven i Lund

Träningsintresserad Försäljningschef B2B till Fitness24Sevens huvudkontor i Lund

Är du i början av din resa som ledare och motiveras lika mycket av att främja andras utveckling som av att själv vinna affären? Fitness24Seven söker nu en Försäljningschef som vill ta deras företagsförsäljning till nästa nivå. Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Här erbjuds du möjligheten att kombinera affärsmannaskap med ledarskap i ett företag med hög expansionstakt.
Tillsammans med tre duktiga kollegor som utgör ditt försäljningsteam ska ni tillsammans höja takten på företagsförsäljningen samtidigt som Fitness24Sevens erbjudanden utvecklas vidare.
Framtiden innebär ett större fokus på mer helhetslösningar inom hälsa till företag som kan bestå av t ex av föreläsningar, gruppträning och andra träningsutmaningar där du kommer att vara en nyckelperson i att lyfta försäljningen till nästa nivå.

Centralt kontor
Centralt kontor
Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring

Dina arbetsuppgifter

Huvudfokus för din roll är att leda och motivera säljteamet på 3 säljare och öka försäljningen mot Fitness24Sevens företagskunder. I din roll så gör du sambesök med dina medarbetare och inspirerar till att skapa fler goda relationer med partners och kunder.

Arbetsuppgifter i korthet: 

Värt att veta

Vår företagspolicy säger att vi alltid arbetar från vårt huvudkontor i Lund

Våra förväntningar

Rätt person för den här rollen är en god kommunikatör som är duktig på struktur med stark förmåga att inspirera andra. Att vara självmotiverande och drivande är en självklarhet och du tycker om att dela med dig av dina kunskaper och växa genom att motivera andra. Du har en analytisk ådra vad det gäller data och drivs av att optimera alla tänkbara insatser i kundbearbetning mot ökat resultat. Du talar och skriver flytande engelska och svenska. Att du har ett intresse för träning och hälsa ser vi som självklart.

Alla lediga jobb