TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Försäljningschef till Green Furniture Concept

Green Furniture Concept expanderar och letar nu efter en passionerad och strukturerad Försäljningschef med placering i Malmö

Green Furniture Concept söker en Försäljningschef som kan ta verksamheten till nästa nivå. Hos oss finner du ett öppet och prestigelöst team som brinner för att göra platser meningsfulla för våra kunder och våra kunders besökare. Vi präglas av vår framåtanda och värdesätter gemenskap högt. Just nu fokuserar vi på att stärka vår verksamhet och vi hoppas att du vill vara med på den här resan tillsammans med oss! Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Rollen som Försäljningschef är en central roll där du ansvarar för Green Furniture Concepts försäljning och marknadsföring. Du har operativt såväl som strategiskt ansvar. Du leder ett härligt team på 6 personer.

På Green Furniture Concept vill vi vara föregångare inom hållbara, publika rumsinteriörer. Genom att arbeta tillsammans som ett globalt team sätter vi en ny standard för hållbar design som kommer att spridas över världen. Försäljningen på Green Furniture Concept drivs via egna säljare, agenter samt återförsäljare. 85% av volymen idag är mot internationella marknader. Uppdraget går ut på att sätta strategi och genomförande för försäljning samt att stötta säljare (2 personer), agenter (5 personer) och återförsäljare i diskussionen med slutkunden. 

Bonus
Bonus
Friskvård
Friskvård
Centralt kontor
Centralt kontor
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

Dina arbetsuppgifter

I din roll som Försäljningschef leder och stöttar du ditt team. Då uppdraget är i en mindre organisation så förutsätter vi att du är öppen för mycket operativt arbete, både med faktisk försäljning mot kund men också att påverka processer internt som exempelvis transport till kund, ledtider för produktion och sätta upp tydlig struktur kring kommunikation med företagets kunder. Vi har i dagsläget två konsulter inom marknadsföring som arbetar 40% med oss. Försäljningschefen kommer tillsammans med VD driva arbetet med och mot konsulterna för att stödja försäljningen. 

Värt att veta

Rollen som Försäljningschef ingår i bolagets ledningsgrupp och rapporterar till VD. Rollen förväntas förhandla avtal med både återförsäljare och slutkunder samt vara involverade i upphandlingar i Sverige såväl som internationellt.

Våra förväntningar

Du har:

För att trivas hos oss så har du ett självklart intresse för hållbarhet och design. Vi tror att du är en person som drivs av att coacha och leda människor och har ett genuint intresse för affärer och att skapa resultat. Med ett starkt engagemang och ett inspirerande ledarskap, skapar du förutsättningar för en tydlig riktning och ett motiverat team. Vidare har du ett agilt förhållningssätt och drivs att utveckla och förbättra processer och arbetssätt. Vi tror att du är en kommunikativ och lyhörd person som genom din nyfikenhet arbetar inkluderande och visar öppenhet. Vi är övertygade om att de bästa resultaten uppnås genom ett inkluderande och nyfiket förhållningssätt. Därför är det viktigt för oss att du också tycker det.

Alla lediga jobb