TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Försäljningschef till Nordion Energi i Malmö

Vill du i rollen som Nordion Energis Försäljningschef bidra till utvecklingen av organisationens långsiktiga strategi och affär?

Vi söker dig som vill anta rollen som Försäljningschef på framgångsrika Nordion Energi. Samhället befinner sig i förändring där klimatfrågan står i centrum. Nordion Energi är en ny koncern som är specialiserad på energiinfrastruktur. Vi söker nu vår nya Försäljningschef! Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

I rollen som Försäljningschef har du ansvaret enheten Sälj och Affärsutveckling. Du arbetar operativt med försäljning själv, samtidigt som du har ansvaret för fem mycket självgående medarbetare som arbetar som Key Account Managers, Affärsutvecklare och Teknisk Specialist.
Hos oss erbjuds du en plats på ett företag i tillväxt och med höga ambitioner. Vi bygger en energikoncern med hållbara lösningar för framtidens energiförsörjning. Nu behöver vi dig - ytterligare en viktig medarbetare för att ta oss vidare i vår utveckling!

6 v semester
6 v semester
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

I din roll som Försäljningschef:

Värt att veta

Tjänsten är placerad på Nordion Energis huvudkontor i Malmö. Du är direkt underställd chef för Kund & Marknad. Du har i rollen som Försäljningschef ansvaret för enheten Sälj och Affärsutveckling. Du har personalansvar för fem medarbetare.

Våra förväntningar

Vi ser att du har erfarenhet från försäljning och/eller marknadsföring i en liknande roll. Erfarenhet från branschen är absolut intressant men vi har ändå en öppenhet för dig som vill ta ett steg in i vår värld. Vi söker dig med god erfarenhet av att leda människor som förstår innebörden av situationsanpassat ledarskap väl. Du har en universitets eller högskoleutbildning med relevant inriktning i botten. Din problemlösningsförmåga är hög och du har ett strukturerat arbetssätt. Du är driven med förmåga att leverera resultat i linje med uppsatta mål och inspirera andra att göra detsamma. Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Alla lediga jobb