TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Tre förvaltningsledare IT till Haninge Kommun

En unik möjlighet för dig som vill driva utveckling inom IT. Haninge kommun söker tre förvaltningsledare till IT avdelningen.

Söker du en ledarroll utan personalansvar? Brinner du för att arbeta med att driva utveckling i ett härligt team?

Ta chansen och var med på Haninge Kommuns satsning på digitalisering och IT tjänster. Kommunen inleder en satsning på att utveckla styrning och samarbete mellan verksamhet och IT för att öka förutsättningarna för Digitalisering samt få till en mer enhetlig, konsoliderad och ändamålsenlig systemportfölj. Här får du jobba både strategiskt och taktiskt i nära samarbete med kommunens verksamheter och bidra med teknik och IT kompetens som en viktig pusselbit i kommunens digitalisering.

Ditt anställningserbjudande

Rollen som förvaltningsledare är ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar, tillsammans med
kunniga kollegor och erfarna chefer. Samarbetet inom IT-enheten präglas av ett stort engagemang, en öppen och ärlig dialog och en tydlig teamkänsla. I rollen kommer du ha stora möjligheter att vara med att påverka vårt framtida arbetssätt både inom teamet, med kommunens övriga verksamheter och enhetens leverantörer.

Uppdraget är att i samverkan med kommunens förvaltningar och bolag stödja utveckling, förvaltning och drift i kommunens verksamhetsnära system.

Distansarbete
Distansarbete
Flextid
Flextid
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Gym på kontoret
Gym på kontoret

Dina arbetsuppgifter

IT-enheten består av Servicedesk, förvaltningsledare, projektledare, IT-arkitekter, ekonomicontroller samt avtalscontroller.  Du kommer att samarbeta med verksamheten enligt en förvaltningsstyrningsmodell som baseras på PM3 med vissa agila inslag. Rollen förvaltningsledare innebär att du är ansvarig för de IT-relaterade aspekterna av förvaltning och utveckling av kommunens verksamhetsnära system.

Dina arbetsuppgifter består bland annat av: 

Värt att veta

Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Vi sitter i ljusa trevliga kontorslokaler med goda parkeringsmöjligheter och närhet till köpcentrum, restauranger, naturområde med bad, skid- och löpspår, samt till Handens pendeltågsstation, endast 20 minuter från T-centralen.

Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, olika förmåner så som friskvårdscheckar, årsarbetstid, klämdagar samt möjlighet till semesterväxling. I rollen ges du möjlighet till kontinuerlig kompetensutveckling utifrån behov samt hybridarbete.

Våra förväntningar

Alla lediga jobb