TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Fresenius Medical Care söker orderadministratör

Vill du arbeta med kundservice, administration och orderhantering hos Fresenius Medical Care i Sollentuna, Stockholm?

Vi söker nu en orderkoordinator / ordermottagare till Fresenius Medical Care:s supportavdelning på kontoret i Sollentuna. Här får du möjligheten att arbeta med orderhantering och kundservice av mer komplex karaktär och ge förstklassig service till företagets kunder och kliniker och tillsammans med resterande avdelningar är du med och indirekt räddar liv!

Låter detta som något för dig? Välkommen med din ansökan.

Ditt anställningserbjudande

Fresenius Medical Care är ett marknadsledande bolag inom sin nisch och ligger i framkant när det gäller innovativa lösningar för maskinutveckling inom dialys. Du kommer till ett finansiellt stabilt bolag vars maskiner är livsavgörande för sina patienter.

Du kommer till ett administrativt team på sex personer där ett par kollegor har samma arbetsuppgifter och kan stötta vid arbetstoppar och semestrar. Dina kollegor är rutinerade och företaget kommer ge dig en god upplärning tills du är självgående.

 

Friskvård
Friskvård
Ny teknik
Ny teknik
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Arbetstidsförkortning
Arbetstidsförkortning

Dina arbetsuppgifter

I rollen som orderadmnistratör kommer du dels jobba administrativt och dels med den personliga kontakten till både interna och externa kontakter. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat att:

Utöver dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer du även att ansvara för att hjälpa till på kontoret genom att bland annat se till att kontoret alltid är bemannat och att det finns tillräckligt med material för att kunna sköta den dagliga verksamheten.

Värt att veta

Fresenius Medical Care vårdar mer än 345 000 patienter i deras globala nätverk och driver samtidigt 42 tillverkningsanläggningar på alla kontinenter för att tillhandahålla dialysprodukter såsom dialysmaskiner, dialysatorer och engångsartiklar.

Fresenius erbjuder en arbetsplats med lojala och engagerade kollegor som har nära till skratt och stor gemenskap. Du kommer att ingå i ett härligt team på sex personer och utgår från huvudkontoret i Sollentuna med flytt till nytt kontor i Kista sommaren 2024. Det är ok att flexa, men inom tiderna 08:00-16:00 har avdelningen telefontid.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har:

Vi ser att du är serviceinriktad och gillar att ha flera saker igång samtidigt där du får vara med och planera och prioritera ditt arbete. Du är stresstålig och har inga problem att självständigt lösa problem. Som person är du nyfiken och inte rädd för att ta till dig nya rutiner. Det är meriterande om du har erfarenhet av SAP men inget krav.

Alla lediga jobb