TNG
Frontdesk and Meeting Clerk till GS1

Frontdesk and Meeting Clerk till GS1

Vill du arbeta som frontdesk and meeting clerk på det framgångsrika GS1 Sweden i Stockholm?

Arbetsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2021-12-15
Centralt kontor Centralt kontor
6 v semester 6 v semester
Friskvård Friskvård
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Daniel Johansson Falk
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Daniel Johansson Falk

0728573528

Vill du arbeta som frontdesk and meeting clerk på det framgångsrika GS1 Sweden i Stockholm?

Är du en serviceminded person som vill ta mer ansvar? Vi rekryterar nu en ny kontorsansvarig till GS1s kontor i Stockholm city och Hammarby Sjöstad. Här kommer du få vara en del av ett härligt gäng med hög kompetens som verkar i en global miljö som dagligen strävar efter att leverera ett förstklassigt engagemang och bemötande. Låter detta som ett jobb för dig? Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

GS1nSweden är ett globalt bolag som jobbar med artikelinformation och tracking av olika data, exempelvis genom streckkoder och kolli-ID. GS1s produkter är grundläggande inom näringslivet för att vi skall kunna följa och få information om varor och produkter i en allt mer globaliserad värld.

Som front desk meeting clerk är du kontaktytan mot GS1 besökare. Ditt ansvarsområde är att ge förutsättning bästa tänkbara besöksupplevelse både genom ett varmt välkomnande och mottagande men också genom att se till att lokalerna är i ordning och att tekniken fungerar som den ska. Tjänsten erbjuder en hög variation i arbetsuppgifter och du har alltid något att göra. 

Förutom att att jobba i fräscha lokaler centralt i Stockholm och kommer du också få ta del av många fina förmåner, såsom friskvårdsbidrag, sex veckors semester och generös pensionsavsättning.

 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Utöver att välkomna besökare till GS1 Sweden på ett ambassadörsmässigt sätt och se till att kontorsmiljöerna, konferensrum och mötesytor med prioritet på externa ytor är representativa och välkomnande ansvarar du även för att:

  • Operativt hantera lokalfrågor och handha felanmälningar och service kopplat till bolagets båda verksamhetsställen
  • Sköta externa och interna beställningar kopplat till interna möten och externa besök
  • Fånga upp önskemål och behov relaterat till kontorslokalerna och kontorsinköp
  • Ta initiativ till utveckling
  • Bistå med administrativa sysslor relaterade till främst inköp och kundreskontra
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer i huvudsak arbeta på GS1s kontor som ligger centralt i Stockholm men en dag i veckan kommer du arbeta på kontoret i Hammarby sjöstad inom samma ansvarsområde. 

Detta är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse.

Arbetsklimatet präglas av lojalitet, empati och ett nära samarbete.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Som person drivs du av service och ansvar. Du trivs med att arbeta självständigt och tar egna initiativ samt att du gillar att arbeta problemlösande.

Du behärskar serviceengelska i tal och gillar att arbeta med teknik och få den att fungera som den ska. Du trivs också med att möta många olika människor och din sociala förmåga är väl utvecklad.

Vi ser gärna att du arbetat med service och i en kontorsansvarig roll tidigare. Utöver det ser vi också att du arbetat praktiskt med mötesrumsteknik.

TNG Group AB

TNG Group AB

GS1 Sweden ingår in en världsomspännande organisation som utvecklar standarder för varu- och informationsflöden som effektiviserar företags affärsprocesser och förenklar handel globalt och lokalt. I över 35 år har företagets drivkraft varit att förändra och förbättra företag- och branschers möjlighet att utveckla sina affärer och verksamheter. GS1 Sweden är en del av GS1s globala nätverk med mer än 110 lokala GS1-organisationer i nästan 150 länder. Företaget verkar för att utveckla och sprida globala, branschneutrala standarder och lösningar som förbättrar värdekedjan

Arbetsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-12-15
Daniel Johansson Falk
Vi ser bortom din CV, ålder, bakgrund, namn och kön när vi rekryterar fördomsfritt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Daniel Johansson Falk

0728573528

Räkna ut avståndet till jobbet

Västra Järnvägsgatan 15, Stockholm