TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Frontend-utvecklare JavaScript på SEB Stockholm

Vi söker dig som frontend-utvecklare inom JavaScript som delar vår open source-filosofi och gillar testdriven utveckling.

Hos oss på SEB kommer du jobba i agila projekt och vara en viktig del att utveckla vår digitala kundupplevelse. Det här är en möjlighet för dig som är utvecklare inom frontend och vill arbeta med nya JavaScript-ramverk som TypeScript, Angular, SASS, TestCafe och web pack. Hos oss kommer du bidra till både affären och människors vardag genom nyutveckling av kod, både projektspecifikt men även i vår open source-filosofi för förbättring av våra digitala kanaler. Du blir en central del av vår digitala förflyttning i en modern miljö – både vad gäller teknik, arbetssätt och arbetsplats.

OM JOBBET

I rollen som utvecklare kommer du jobba med SEBs digitala kanaler som seb.se och våra intranät.

Du kommer bland annat:

Du blir en del av ett tight agilt team av UX/UI, utvecklare, scrum master, testare och produktägare i ett nära samarbete med affären. Tillsammans utvecklar vi våra produkter i ett samarbete som präglas av delat engagemang, affärsfokus och tydlig strävan mot förbättringar. Du sitter i det prisbelönta nya kontoret i Arenastaden, Solna.

Vår målarkitektur för innehåll är att använda Episerver som headless CMS med Singel Page Application-komponenter som frontend. Vi använder GIT som versionshantering som sätter ihop våra webbar med automatiserade releaser.

Gym på kontoret
Gym på kontoret
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Livspussel
Livspussel

VEM ÄR DU?

För att lyckas i den här rollen behöver du vara nyfiken, uppskatta ständig kunskapsväxling och trygg i att ta egna initiativ. Du behöver trivas med att jobba i ett team tillsammans med andra och uppskatta att dela med dig av din kunskap. Då vårt område är i förändring värdesätter vi ditt driv och förväntar oss att du har en positiv inställning till kontinuerliga förbättringar.

Du har erfarenhet av utveckling med TypeScript, SPA, Stylesheets och gärna har en förståelse för tillgänglighet på webben. Du har jobbat med frontend utveckling ett par år och har god erfarenhet inom området. Det absolut viktigast är ditt engagemang och driv för utveckling. Språkkunskaper i svenska och engelska i både tal som skrift är ett krav.

LÄS MER OM HUR DET ÄR ATT ARBETA PÅ SEB

www.sebgroup.com/career

 

Alla lediga jobb