TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Frontend-utvecklare till Genero i Stockholm

Vill du ta nästa steg som frontend-utvecklare och forma vår nya moderna webupplevelse? Sök då till Genero i Stockholm!

Som frontend-utvecklare på Genero Solutions får du stora möjligheter att utveckla dina färdigheter inom modern webb-utveckling. Du får en avgörande roll att kunna påverka vår produkts framtida funktion och design!

VI ERBJUDER DIG

Vi erbjuder en modern och flexibel arbetsplats, där du förväntas ta eget ansvar för att vi som team ska nå våra mål. För oss är både din tekniska och personliga utveckling högt prioriterad. Du kommer att jobba med modern teknik och du uppmuntras att testa nya saker för att vi som bolag ska ligga i framkant.

Du kommer in i ett spännande skede, då vi har en uppskattad och mogen produkt men där vi nu siktar på att ta nästa steg i utvecklingen. Du kommer att få en avgörande roll för hur vår produkt kommer utvecklas rent funktionellt och utseendemässigt, samt vara med på en spännande resa när vårt företag växer och expanderar internationellt.

Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Ny Teknik
Ny Teknik
Utbildnings&shybudget
Utbildnings­budget

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

På Genero Solutions strävar vi efter att göra vardagslivet för fältsäljaren så effektivt och enkelt som möjligt. Genom att tillhandahålla molnbaserade tjänster och mobila lösningar hjälper vi säljkårer att uppnå sin verkliga potential.
Några av dina arbetsuppgifter kommer vara att:

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer att ingå i ett tvärfunktionellt team om ca 10 personer som ansvarar för design, utveckling och drift av våra system. Vi utvecklar våra produkter främst med Microsoft-teknik. För närvarande är vi inne i en spännande fas då vi håller på att flytta all infrastruktur till Azure.

Du kommer att sitta i inspirerande lokaler på 21: a våningen i Kista Science Tower med utsikt över hela norra Stockholm.

MER OM DIG

Vi ser gärna att du som person är kommunikativ, driven och gärna tar egna initiativ. Du vågar testa nya tekniker och ifrågasätta processer och arbetssätt för att bidra till ständiga förbättringar inom hela verksamheten. Du bör ha ett stort teknikintresse och vilja att utvecklas och lära dig mer inom ditt område.

Utifrån tekniker ser vi gärna att du:

Ett krav är att du kan kommunicera på engelska flytande och det är meriterande om du har en relevant utbildning.

Alla lediga jobb