TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Fund prospectus and reporting editor för Swedbank

Swedbank Robur Fonder AB söker nu en Fund prospectus and reporting editor för ett konsultuppdrag i Stockholm.

Swedbank Robur Fonder AB i Stockholm söker nu extra bemanning under en kortare period för administrativt arbete. De söker dig som har dig som kan formulera dig i text för att exempelvis skapa fondbroschyrer. Du har ett skarpt öga för att läsa och förstå texter samt är van att utrycka dig i ekonomiska termer. Vill du vara med och göra skillnad? Skapa en text som Swedbanks kunder förstår, då är det dig Swedbank Robur Fonder AB vill ha för detta konsultuppdrag! Sök uppdraget idag, urval sker löpande.

Uppdragets löptid är 2022-10-03 till 2022-12-23.

Ditt anställningserbjudande

Detta är ett konsultuppdrag där Swedbank Robur Fonder AB vill att du är med och producerar olika slags material rörande deras fonder. Så här inför ett årsskifte så det viktigt för dom att gå igenom och utvecklar allt material för att bland annat kunna skapa de årliga rapporterna.

Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Centralt kontor
Centralt kontor
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

Dina arbetsuppgifter

Som Editor på Swedbank Robur Fonder är du en viktig spelare för att säkerställa att den information som går ut till dess kunder är korrekt och uppdaterad. Du kommer att vara den som producerar informationsdokument där delar som Sustainable Finance och SFDR (Sustainable Finance Disclosure Regulation) och dess obligatoriska tillägg ingår.  Du kommer att skapa texter för fondernas förköpsinformation/prospekts men även ta fram material för den årliga rapporten 2022/2023. I rollen ingår även att testa, fylla i pre-contractual data och ladda upp texter till Roburs management plattform. Du kommer att genomföra testningen TMS för IMs räkning, där du får lära dig själv först för att sedan kunna presentera en detaljerad bild av exakt omfattning, kunskap etc så de i sin tur kan sätta en bra plan för hur det ska hanteras i produktion.

Värt att veta

I tjänsten som Fund prospectus and reporting editor får du en sällsynt möjlighet att vara med och påverka hur Swedbank Robur presenterar sitt material kring dess fonder för sina kunder. Du får fördjupa dig i ämnen såsom SFDR (Sustainable Finance Disclosure Regulation) som är EU: s första förordning som har som mål att omdirigera kapitalflödet mot hållbar finansiering. SFDR infördes för att öka transparensen när det kommer till hållbarhet på finansmarknaden och för att därigenom förhindra greenwashing. Det är mycket som händer på den finansiella marknaden och korrekt rapportering har aldrig förr varit så viktig.

Våra förväntningar

Vi ser att du är strukturerad, självgående och tycker det är roligt att utvecklas. Du har ett driv att producera och hela tiden strävar efter att göra ditt yttersta. Vidare tycker du om att vara en del av ett team och bidra med just dina styrkor och erfarenheter. 

Vi ser att du har tidigare erfarenhet av att:

 

 

Alla lediga jobb